ONLINE: Poprad - Zvolen (finále play off, 3. zápas dnes)

Poprad - Zvolen, 3. finále play off TIPOS Extraligy, dnes.
Poprad - Zvolen, 3. finále play off TIPOS Extraligy, dnes. (Zdroj: TASR)
Sportnet|3. máj 2021 o 15:00 (aktualizované 3. máj 2021 o 21:28)

Sledovali ste online prenos s nami.

POPRAD. HK Poprad a HKM Zvolen dnes hrali 3. zápas finále play off Tipos extraligy. Hrá sa na štyri víťazné stretnutia a víťaz získa Pohár Vladimíra Dzurillu.

Zvolenčania po dvoch domácich zápasoch vyhrávali v sérii zápasov 2:0. Teraz sa séria presunula do Popradu. Aj v tomto stretnutí vyhral Zvolen 2:1 po predĺžení a ujal sa vedenia 3:0 na zápasy.

Sledovali ste hokej online.

ONLINE PRENOS: Poprad - Zvolen (hokej, dnes, Tipos extraliga, finále play off, 3. zápas, NAŽIVO, LIVE, video, pondelok)

Tipos Extraliga play-off Finále 2020/2021
03.05.2021 o 18:00
Poprad
1:2
(0:0, 1:1, 0:0, 0:1)
59' minúta
Ukončený
Zvolen
Prehľad
Góly a asistencie: 29. Dalhuisen (Livingston, Tavi) – 28. McPherson (Bondra, Halama), 69. Melancon. Rozhodca: D. Konc st., Novák – Synek, Jedlička.
Prenos
Tak, Zvolenčania zvíťazili aj v treťom finálovom zápase a získavajú v sérii prvý mečbal. Zajtra môžu hokejisti Zvolena rozhodnúť o zisku majstrovského titulu. Poprad to bude mať ešte náročnejšie, v sérii už prehráva 0:3 na zápasy.
Koniec zápasu.
68:52
goalZvolen dal gól!
Zvolenčania strieľajú rozhodujúci gól v predĺžení. K vystrelenému puku sa na pravom kruhu dostal TJ MELANCON, ktorý to výborne zamieril a strelou ponad vyrážačku prekonal Hamerlíka.
Bez asistencie.
57:58
Spolupráca Bjalončíka s Livingstonom v útočnom pásme bola zvolenskými hráčmi prečítaná, hostia získali puk a poslali ho preč.
57:16
Tibenský prenikol do útočného pásma, zabrzdil na pravom kruhu pri mantineli a skúsil to nahodiť z otočky. Bránku Hamerlíka však minul.
55:39
Zvolenské založenie útoku v tejto chvíli úspešné nebolo a je z toho zakázané uvoľnenie.
54:42
K Bjalončíkovi sa odrazil puk medzi kruhy a popradský útočník to hneď poslal obratom na bránu. Rahm úspešne zasiahol.
54:15
importantZvolenský tréner Peter Oremus si berie oddychový čas.
53:45
Bondra bol mierne rýchlejší v korčuliarskom súboji než Dalhuisen, získal pásmo a následne z ľavého kruhu strieľal. Strela bola zblokovaná.
53:25
Popradčania vyhodili puk z obranného pásma tak, že je to za daných okolností zakázané uvoľnenie.
53:04
Kolenič sa rozbehol po osi ihriska a už sa mu a ľavom kruhu ukazoval Marcinek, no poslal mu nepresnú prihrávku.
52:08
Drgoňova strela od modrej čiary bola zblokovaná, puk prenikol na zadný mantinel. Následne sa hostia previnili icingom.
50:49
Puk zaviezli domáci hráči do útočného pásma, Zvolenčania však nepustili súpera k strele.
50:06
Popradčania vyhrali buly, následne však puk vyhodili tak, že je to zakázané uvoľnenie.
60:01
Začalo sa predĺženie.
V tretej dvadsaťminútovke gól nepadol, a tak stav ostal aj po riadnom hracom čase nerozhodný 1:1. Po druhýkrát v tejto finálovej sérii budeme svedkami predĺženia hraného na tzv. zlatý gól.
60:00
Tretia tretina sa skončila.
59:08
Svitana ponúkol výbornú prihrávku na pravý kruh voľnému Skokanovi, ktorý bol rozbehnutý, dostal puk, zakončoval švihom tesne ponad bránku.
58:32
Nuutinen zasiahol pri mantineli Hudeca, bol to taký hraničný súboj, no v hre sa pokračuje ďalej.
57:41
Zvolenčania presilovú hru nevyužili, snažia sa však ešte ťažiť z presilovkového tlaku, puk držia v útočnom pásme.
56:57
McPherson dostal krížnu prihrávku, hostia to rozpohybovali, následne to dával pred bránku na Stupku, ktorý však už zakončiť nestihol.
56:01
Teraz pálil zase z pravého kruhu McPherson, jeho zakončenie letelo ponad popradskú bránu.
55:36
Melancon nabil za ľavý kruh Nuutinenovi, ktorého delovku z prvej dokázal brankár Hamerlík vyraziť betónom.
55:26
Zvolen získava presilovkovú príležitosť. Dve minúty za seknutie dostáva Miroslav Preisinger.
54:34
Marcinek sa uvoľňoval na útočnej modrej čiare a pohybom si pýtal prienikovú prihrávku, ktorú napokon aj dostal, no nakoniec ho stihli rýchlo dostúpiť dvaja popradskí obrancovia.
53:54
Skokan spolupracoval so Svitanom, druhý menovaný napokon dostal prihrávku na pravý kruh, vyskúšal to strelecky, no Rahm pohotovo reagoval.
52:54
Dalhuisen predviedol sebavedomú kľučku na modrej čiare, následne to nastreľoval na bránku, ale puk Zvolenčania zblokovali na ochrannú sieť.
52:23
Bjalončíkovo jemné nahodenie spoza ľavého kruhu skončilo bezpečne v lapačke brankára Rahma, ktorý pre istotu hru prerušil.
51:51
Haščák sa chcel protipohybom zbaviť Kotvana, ktorý sa na neho pri mantineli nalepil, nepodarilo sa mu to však veľmi a domáci prišli o útočné pásmo.
51:14
Do útočného pásma prenikol Patrik Marcinek, ktorý prekorčuľoval k ľavému kruhu a vyskúšal Hamerlíkovu pozornosť. Popradský brankár zasiahol lapačkou.
50:36
Paločko naštartoval po krídle Mešára, ktorý zabrzdil v útočnom pásme, no následnú prihrávku prečítal Hraško.
49:30
Dalhuisen stihol popri mantineli vysunúť Livingstona, ktorý vnikol do pásma, nastrelil to na bránu a Rahm pohodlne zakročil lapačkou.
48:44
Dalhuisen si prebral puk v strednom pásme, zatiaľčo jeho spoluhráči odišli striedať, tak to skúsil sám. Jedna kľučka mu vyšla, vošiel do pásma a švihom to skúsil. Rahm bezpečne zakročil.
47:55
Haščák zasiahol puk vysokou hokejkou, domáci chceli pokračovať v hre, no hra bola prerušená.
46:34
Vandas zabojoval pred Rahmom, vydoloval puk a posunul ho na ľavý kruh Preisingerovi, ktorý skúsil zakončiť, no trafil iba Rahma.
45:48
Melancon radšej nič neriskoval, mal za sebou Taviho, a tak puk z pravého kruhu posunul iba poza bránu Ivanovi.
44:49
importantPekná zvolenská akcia, ktorú potiahol po strede Viedenský, na ľavý kruh posunul Bondrovi a ten šikovnou krížnou prihrávkou nabíjal Stupkovi. Hamerlík sa stihol presunúť a delovku z prvej vyraziť betónom.
43:52
Kotvan ešte nedovolil Popradčanom vyjsť z obranného pásma. Na modrej čiare zachytil puk, poslal ho na Hamerlíka, ktorý zachytil a počkal na prerušenie hry.
43:14
McPherson vnikol s pukom do útočného pásma, prenechal Mikúšovi, ktorý to skúsil strelou z pravého kruhu, no priestor brány netrafil.
42:36
Domáci Popradčania už získali útočné pásmo, strelou z ľavého kruhu to skúšal Haščák, Rahm vyrážal a hostia sa znovu oslobodili.
42:12
Zvolenčania po nahodenom puku získali buly v útočnom pásme a mohli na nejaký čas získať cenné sekundy a napokon ich aj získali.
41:36
Mashiterova prihrávka unikla Tavimu medzi kruhmi a puk vyšiel von zo zvolenského obranného pásma.
41:12
Dalhuisen po modrej čiare nabil Handlovskému, ktorý z prvej príklepom pálil, no mieril mimo priestoru brány.
40:49
Svitana časoval prihrávku pred bránu na Haščáka, ktorý bol faulovaný Benom Betkerom a ten je vylúčený za hákovanie.
40:05
Zvolenčania po vyhratom buly nahodili puk do pásma, no je z toho iba zakázané uvoľnenie.
40:01
Začala sa tretia tretina.
Prostredná dvadsaťminútovka priniesla prvé dva góly stretnutia. V 28. minúte otvoril skóre McPherson, no v ďalšej minúte vyrovnával na 1:1 Dalhuisen, a tak je skóre po 40 minútach nerozhodné 1:1.
40:00
Druhá tretina sa skončila.
39:28
Bjalončík svojou kľučkou po ľavom krídle Betkera neprekabátil. Zvolenčania získali puk, potom sa však previnili zakázaným uvoľnením.
38:56
Handlovský sa pokúsil brankára Rahma prekvapiť strelou z uhla, zvolenský gólman však situáciu nepodcenil a úspešne zakročil.
38:18
Skokanovi sa otvoril na prihrávku pred bránku Haščák, bolo to však pre neho o niečo dlhšie, ako čakal a nestihol už lepšie zakončiť, puk zle trafil.
37:12
Mešár si spracoval prihrávku od Mashintera, vnikol do útočného pásma, skúšal to nahdoiť spoza pravého kruhu, mieril však nepresne.
35:52
Drgoň nedovolil uniknúť po pravom krídle McPhersonovi, puk mu vypichol do rohu klziska.
35:16
Poprad zovrel Zvolenčanov v obrannom pásme. Od modrej čiary pálil Dalhuisen, Rahm stihol rýchlo reagovať betónom.
34:31
Vandas naštartoval svoj pohyb z obranného pásma, nahodil to potom do útočnej tretiny a pri mantineli zabojoval o puk Handlovský.
33:34
Patrik Svitana dostal prihrávku za pravý kruh, napriahol a vystrelil. Rahm vyrážal pred seba, ale ihneď hokejkou preč upratal puk spred bránkoviska.
33:14
Popradčania držali útočné pásmo, Hudec nahodil puk od modrej čiary na bránu, pred ktorou bol Mashinter, ale Rahm mu už dorážať nedovolil.
32:36
Drgoň po modrej čiare posunul Hudecovi, ktorý zakončoval spoza ľavého kruhu, no jeho jemný pokus bezpečne vystihol gólman Rahm.
31:52
Presadiť sa chcel aj Marco Halama, ktorý sa dostal s pukom medzi kruhy, vystrelil, ale iba do hokejky Dalhuisena.
31:22
Vandas si prebral puk na pravom krídle, bekhendom sa natlačil pred bránku, stihol aj zakončiť, no len do Rahma.
30:57
Zvolenčanom teraz veľmi nevyšiel rozvoj akcie, ich rozohrávka sa končí zakázaným uvoľnením a vhadzovať sa bude pred Rahmom.
30:07
Nuutinen chcel predviesť svoje ofenzívne kľučky, cez medzikružie však teraz cesta neviedla, dostal sa medzi dvoch popradských obrancov a o puk prišiel.
28:59
goalPoprad dal gól!
Poprad prichádza s pomerne rýchlou odpoveďou. Domáci vnikli do útočného pásma, prihrávku na modrú čiaru dostal MIKE DALHUISEN, ktorý využil zakrytý Rahmov výhľad a jeho strela švihom prepadla až do brány.
Asistencie: James Livingston, Janne Tavi.
28:37
Zvolenskí hokejisti nahodili puk do útočného pásma, následne to Popradčania vyhadzovali po mantineli a skončilo to na zvolenskej striedačke.
27:20
goalZvolen dal gól!
Zvolenčania využívajú presilovku a dostávajú sa do vedenia v zápase. Prihrávku na pravý kruh dostal ALLAN MCPHERSON, ktorý šikovne namieril a prízemnou strelou pomedzi betóny prekvapil Hamerlíka.
Asistencie: Radovan Bondra, Marco Halama.
26:46
Pri zadnom mantineli za popradskou bránkou sa odohral súboj Brejčáka s Nuutinenom. Brejčák prišiel o prilbu, obaja sú vzájomne vylúčení za hrubosť.
26:29
Zvolen získava presilovkovú možnosť. Dve minúty za hákovanie dostáva Matej Paločko.
25:56
Matej Paločko sa spoza bránky pretlačil pred ňu a skúsil to prekvapivo bekhendom popri žŕdke. Rahma to však neprekvapilo.
25:17
Poprad otočil hru smerom do útočného pásma, od modrej chce zakončovať Dalhuisen, Livingston sa však ocitol v postavení v bránkovisku.
24:46
Po ľavom krídle rýchlo vykorčuľoval Jakub Meliško, ktorý prenikol do útočného pásma a skúsil to strelou z kruhu. Namieril priamo do stredu tela gólmana Hamerlíka.
24:08
Dlhou prienikovou prihrávkou chcel Ivan hľadať McPhersona, ktorý si korčuľoval na útočnú modrú čiaru, na puk však napokon nedosiahol a zastavil ho až Hamerlík.
23:32
Brejčák prihrávkou popri mantineli vysunul Svitanu, ktorý zrýchlil smerom do pásma, vystrelil spoza kruhu, ale mieril nepresne.
22:40
Mashinterovi sa na útočnej modrej čiare ukazoval Paločko, ocitol sa však už v ofsajdovom postavení a hra bola prerušená.
22:06
Livingston dával puk pred bránku, kde už čakal pripravený Tavi, no nebol skôr na puku ako Kubka.
21:28
Po ľavej strane vnikol do pásma Jedlička, ktorý skúšal strieľať spoza kruhu, no jeho pokus bol zblokovaný na ochrannú sieť.
20:57
Nuutinen vnikol do útočného pásma, skúšal zakončovať spoza pravého kruhu, nastrelil však iba výstroj Dalhuisena.
20:14
Prihrávka Stupku našla medzi kruhmi Bondru, ktorý zakončoval z otočky a Hamerlík urýchlene zasiahol pravou nohou.
20:01
Začala sa druhá tretina.
V úvodnej tretine sme videli viacero zaujímavých šancí, dve popradské a jednu zvolenskú presilovku, ani jedna nebola využitá. Skóre je teda po 20 minútach bezgólové.
20:00
Prvá tretina sa skončila.
19:54
Na ľad naskočil vylúčený Bjalončík, a tak Zvolen túto presilovku nevyužil.
18:50
Strelou z prvej z pravého kruhu to skúsil McPherson, Hamerlík sa však stihol presunúť a betónom strelu vyraziť.
18:22
Mikúš prihrávkou na modrú čiaru našiel Kotvana, ktorého strela švihom však bola zblokovaná a puk vyletel na plexisklo.
17:52
Prvú presilovú hru v zápase si zahrajú aj Zvolenčania. Na dve minúty za podrazenie je vylúčený Peter Bjalončík.
16:54
Aj druhá popradská presilovka ostáva nevyužitá, vylúčený Viedenský už naskočil na ľad.
16:38
Tavi tečoval strieľanú prihrávku z hokejky Preisingera, puk však usmernil vysoko na ochrannú sieť.
15:55
Počas rozvoja ďalšej akcie Livingston vbehol skôr do pásma než Skokan, a tak je z toho postavenie mimo hry.
15:26
Popradčania postupným útokom získali útočné pásmo, Skokan nasmeroval z bránkovej čiary prihrávku Haščákovi na ľavý kruh, ktorý zakončoval švihom, no len priamo do stredu tela Robina Rahma.
14:52
Druhú presilovku si zahrajú domáci. Marek Viedenský je vylúčený za podrazenie.
14:46
Svitana prihrávkou na pravý kruh hľadal Haščáka, ktorému však vypichol prihrávku Betker.
13:57
Nuutinen sa snažil kľučkami presadiť cez ľavý kruh, Dalhuisen s Bjalončíkom však jeho snahu zastavili.
13:14
Odrazený puk sa z Hraškovej hokejky dostal k Bjalončíkovi, ktorý chcel strieľať spomedzi kruhov, no zastavil ho potom Kubka.
12:23
Mashinter krížnou prihrávkou za ľavý kruh našiel hokejku Mešára, ktorý zakončoval z prvej. Strela mu nie úplne sadla a Rahm pohodlne zakročil lapačkou.
11:36
Handlovský prihrávkou medzi kruhy chcel nájsť Vandasa, ktorému však šikovne podvihol hokejku Meliško a nedovolil mu spracovať puk.
10:44
Skokan to dával z pravého kruhu naslepo pred bránku, kde mal zrejme čakať Svitana, no Zvolenčania tento úmysel vystihli a puk zachytili.
10:04
Peter Hraško dostal prihrávku na modrú čiaru, prešiel pár krokov a príklepom vypálil. Nastrelil Hamerlíkovu hruď, ktorý ihneď pokryl puk a nedovolil dorážať.
09:34
Dalhuisen z rohu klziska nedovolil uniknúť Viedenskému, jemne telom a čisto ho odstavil od puku.
08:48
Mešár dostal prihrávku do jazdy po ľavom krídle, pokryl si puk bekhendom a zakončil z ľavého kruhu. Namieril to do lapačky brankára Rahma.
08:02
Domáci získali útočné pásmo, od modrej čiary to vypálil Drgoň. Rahm nemal puk pod kontrolou, pomohli mu však spoluhráči a Popradčania výraznejšie dorážať nemohli.
06:59
Michael Vandas dostal dobrú prienikovú prihrávku na pravé krídlo, vkorčuľoval do pásma, následne zakončoval z kruhu, ale zvolenský obranca mu do strely vložil hokejku.
06:34
Hudec podporil ako obranca ofenzívu, získal útočné pásmo, Haščák prebral po ňom puk, chcel to dávať Svitanovi, ale toto už zvolenskí hráči nedovolili.
05:56
Zvolenčania získali puk v strednom pásme. Hru rýchlo otočil Maroš Jedlička, vnikol do pásma a skúšal to strelou spomedzi kruhov. Bolo to zblokované na ochrannú sieť.
05:16
Mikko Nuutinen zachytil nepresnú popradskú rozohrávku, vkorčuľoval do pásma a vyskúšal to spoza pravého kruhu. Mieril nepresne.
04:34
Kolenič už naskočil na ľadovú plochu z trestnej lavice a ihneď vyrazil za nahodeným pukom. Napokon strelou z pravého kruhu preveril Hamerlíkov betón.
03:58
Už aj druhá popradská presilovková formácia sa dostala na ľad, zatiaľ majú kamzíci puk na hokejkách v pásme, no nemajú strelecké príležitosti.
03:00
Popradčania sa po problémoch so ziskom puku rozostavili, Haščák dostal prihrávku na ľavý kruh, no strieľal nepresne.
02:25
Poprad získava v úvode stretnutia presilovú hru. Na dve minúty za vrazenie je vylúčený Jakub Kolenič.
01:37
Hraško naštartoval po pravom krídle Koleniča, ktorý nahodil puk do útočnej tretiny. Brejčákovi následne nevyšiel bodyček a nechal Koleniča preniknúť.
01:16
importantHandlovský sa šikovne natlačil z rohu klziska pred zvolenskú bránu, následne tam vznikol menší závar, do dobrej príležitosti sa dostával Preisinger, no Rahm vynikajúco zasiahol vyrážačkou.
00:42
Haščák zachytil nahodený puk v hluchom priestore, následne mu však ušiel z čepele a už nestihol prihrať Skokanovi.
00:14
Zvolenčania nahodili puk do útočného pásma, no následne ho stratil Stupka. Nepresnú prihrávku zachytil Haščák, ktorý otáčal hru, no bol z toho len popradský ofsajd.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Na ľadovú plochu nastupujú oba celky. Popradčania v modrých dresoch a Zvolenčania v bielych. Pred zápasom, samozrejme, zaznie slovenská štátna hymna.
Prvotné informácie o zraneniach popradských hráčov napokon neboli úplne stopercentné. V zostave na dnešný zápas figurujú aj Haščák so Skokanom, Skokan má na sebe nasadený celotvárový kryt a do finále zasiahne už aj Handlovský. Popradu chýba akurát obranca Ulrych, ktorému DK SZĽH zakázala činnosť s účinnosťou od dnešného dňa po zákroku na Radovana Puliša. Zvolenčania sú taktiež bez Zuzina a pre chorobu dnes do zápasu nezasiahne Kelemen. Prvýkrát sa v zostave play-off objavuje Ďuriš.
Úvodné zostavy:

HK Poprad: Hamerlík (Vošvrda) – Drgoň, Hudec, Kramár, Dalhuisen, Demo, Brejčák, Hodorovič – Svitana, Skokan, Haščák – Handlovský, Preisinger, Vandas – Livingston, Bjalončík, Tavi – Mešár, Matej Paločko, Mashinter – Zagrapan

HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Kotvan, Ivan, Melancon, Hraško, Kubka, Meliško – Bondra, Viedenský, Stupka – McPherson, Mikúš, Nuutinen – Marcinek, Tibenský, Kolenič – Gubančok, Halama, Jedlička – Ďuriš

Rozhodca: D. Konc st., Novák – Synek, Jedlička.
Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z tretieho finálového duelu v sérii Kaufland play-off Tipos Extraligy medzi HK Poprad a HKM Zvolen. Séria sa presťahovala pod Tatry, začiatok dnešného zápasu je naplánovaný o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

DVE VÍŤAZSTVÁ PRE ZVOLEN, OFENZÍVNE DIVADLO, ZRANENÍ NA OBOCH STRANÁCH

Aj týmito slovnými spojeniami by sa dali zľahka opísať úvodné dva finálové duely vo Zvolene.Do úvodného zápasu v sérii vstúpili lepšie domáci, keďže už v 5. minúte otvoril skóre Stupka. Popradčania však prišli s rýchlou odpoveďou a skóre na 1:2 otočili za dve minúty Skokan a Tavi. V 23. minúte zápasu vyrovnával na 2:2 Puliš a zvolenskú otočku dokonal gólom z 30. minúty Kelemen. Popradské vyrovnanie prišlo v 38. minúte, kedy skóroval Drgoň. Veľmi rýchly a kvalitný hokej pokračoval aj v tretej tretine, ktorá sa dlho hrala za stavu 3:3, až prišla 57. minúta a rytierov poslal do vedenia Stupka. Poprad vyskúšal aj záverečnú powerplay, no inkasoval do prázdnej brány z hokejky McPhersona, ktorý upravil na konečných 5:3.

Do druhého finálového duelu mali lepší nástup Popradčania, v 6. minúte už viedli 0:2 vďaka zásahom Bjalončíka a Mateja Paločka. Bondra znižoval v závere prvej tretiny gólom do šatne a zvolenské vyrovnanie dokonal v 22. minúte Ivan. Popradčania viedli opäť v zápase v 33. minúte, kedy sa z úniku presadil Mashinter. Jednogólové vedenie hostí 2:3 vydržalo do 56. minúty, vtedy vyrovnával Marcinek. Zápas putoval do predĺženia, ktoré trvalo len necelých 6 minút. O druhom finálovom bode pre Zvolen rozhodol gólom zo 66. minúty zápasu Bondra.

Oba tímy nastúpia do ďalších finálových duelov v oklieštenej zostave. Zvolen prišiel o kapitána Radovana Puliša, ktorý utrpel v druhom zápase viacpočetné zlomeniny tvárového skeletu a nosa. Horšie to však určite vyzerá pre Poprad. Ešte v prvom zápase mal problémy Marcel Haščák, ktorý ešte nastúpil na rozkorčuľovanie pred druhým zápasom, no odstúpil a už do samotného duelu nezasiahol. Zároveň v druhom dueli inkasoval prudký puk do tváre Dávid Skokan a vyzerá to tak, že už do ďalšieho priebehu finále taktiež nezasiahne. Popradu sa teda rozpadla elitná útočná formácia Svitana-Skokan-Haščák, čo trénera Mikulu určite neteší a rozhodne bude mať problém ich do ďalšieho priebehu nahradiť.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»ONLINE: Poprad - Zvolen (finále play off, 3. zápas dnes)