Oktagon 22: Marek Bartl ukázal schopnosti na zemi a došiel si po dominantné víťazstvo

Marek Bartl víťazí.
Marek Bartl víťazí. (Zdroj: oktagon.tv)
Dávid Lukáč|27. mar 2021 o 20:00

Duel zástupcu OFA Mareka Bartla s bývalým bojovníkom tohto gymu Michalom Mokrým priniesol zaujímavé momenty.

BRNO. V súboji ľahkej váhy sa stretli Marek Bartl s Michalom Mokrým. Obaja nastupovali do zápasu s vyrovnaným skóre (9-9 Bartl, 7-7 Mokrý), pričom sa im nepodarilo v poslednom zápase zvíťaziť. Pre Michala Mokrého to bol návrat na domácu scénu po piatich rokoch.

1. kolo

Explozívny začiatok, Mokrý skúsil naskočené koleno a pokračoval údermi. Bartl sa však dokázal z nepríjemnej situácie dostať. Súboj pokračuje výmenami v postoji. V polovici kola berie Bartl Mokrého na zem, dostáva sa na chrbát a zasahuje údermi. Zástupca OFA ku koncu kola skúsil ešte armbar, no ten Mokrý úspešne ubránil.

2. kolo

Bartl začína kolo highkickom. Po prvej minúte v postoji opäť boduje úspešným takedownom a pokračuje prácou na zemi, kde dominuje. V poslednej minúte Mokrý vstáva a po niekoľkých výmenách v postoji opäť Bartl zakončuje kolo strhom na zem.

3. kolo

Mokrý skúša na začiatku koleno, no Bartl ho berie na zem. Po chvíli Mokrý vstáva a súboj pokračuje pri pletive. Bartl znova dostáva Mokrého pod seba a rozbieha údery. Dominantne pokračuje do konca kola a na záver ešte skúša techniku inverted triangle, v ktorej drží Mokrého, pričom ho zasahuje lakťami do rebier.

Výsledok: Marek Bartl poráža Michala Mokrého na body (30-26, 30-26, 30-26).

Slová víťaza: Niežeby ma to bavilo na zemi, ale skúsil som to podobne ako v zápase s Kuzníkom. Cítil som sa výborne aj silovo. Chcem poďakovať priateľke, ktorá so mnou vydržala zhadzovanie váhy a teším sa naše dieťa, ktoré sa čoskoro narodí. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 22: Marek Bartl ukázal schopnosti na zemi a došiel si po dominantné víťazstvo