NHL ho odmietla, hriešnika Millera teraz lákajú do KHL

Oh My Hockey|4. nov 2020 o 08:07

Ako píše ruský portál Championat, bývalý prospekt Arizony Coyotes, Mitchell Miller, by mohol dostať šancu na rozbeh kariéry a nový začiatok v KHL. Novinári z webu šli do detailností a poodhalili, že konkrétny záujem o jeho služby majú v Petrohrade.

SKA by teda mohli byť klubom, kde by Miller odštartoval profesionálnu kariéru. V drafte 2020 ho ako svoju prvú voľbu draftovali zástupcovia Arizony Coyotes z celkovej 111. pozície. Potom sa ale na verejnosť prevalil škandál s jeho menom.

Ako štrnásťročný mal šikanovať mentálne postihnutého spolužiaka tmavej pleti, pričom mu búchal hlavu o tehlovú stenu či dával zjesť cukrík, ktorý predtým omočil. Coyotes ho draftovali napriek tomu, že to vedeli, avšak po nátlaku verejnosti sa vzdali práv naňho a NHL je preňho pravdepodobné passé. Celý príbeh o tomto šikanovaní si môžete prečítať TU.

Nie len Coyotes, ale aj University of North Dakota sa rozhodla vyradiť ho zo svojho tímu. Znamená to, že ak chce pokračovať s hokejom, veľa možností nemá. Preto je veľmi pravdepodobné, že ho uvidíme odcestovať do Ruska. Tam väčšinou dostávajú príležitosť ľudia, ktorých z NHL vyhodili pre ich správanie. V poslednej dobe do KHL takýmto spôsobom odišli útočník Brendan Leipsic alebo tréner Bill Peters.

SPORTBY.SK
Nachádzate sa tu:
Domov