19.05.2022 | Skupina A
19.05.2022 | Sk. A
1 - 0
(0:0, 1:0, 0:0)

MS v hokeji 2022: Nemci dosiahli dôležité víťazstvo nad Dánmi

Nemecko - Dánsko, ONLINE prenos zo zápasu na MS v hokeji 2022.
Nemecko - Dánsko, ONLINE prenos zo zápasu na MS v hokeji 2022. (Autor: Sportnet)
Sportnet|19. máj 2022 o 09:30 (aktualizované 19. máj 2022 o 17:00)

Sledovali ste ONLINE prenos zo zápasu na MS v hokeji 2022: Nemecko vs. Dánsko.

ONLINE: Nemecko - Dánsko, MS v hokeji 2022 (LIVE)

Majstrovstvá sveta Skupina A 2021/2022
19.05.2022 o 17:00
Nemecko
1:0
(0:0, 1:0, 0:0)
60' minúta
Ukončený
Dánsko
Prehľad
Góly a asistencie: 33. Michaelis (Noebels, Fischbuch). Rozhodca: Heikkinen, P. Stano – Davis, Sormunen..
Prenos
Michaelis zariadil trojbodové víťazstvo Nemecka. Dánsko nenašlo recept ani na jeden gól, ktorý by adresovalo brankárovi Grubauerovi. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.
Koniec zápasu.
59:07
Moritz Seider si pripísal prvý pokus zasiahnuť prázdnu bránu Dahma. Nemci so zakázaným uvoľnením. Vhadzovanie po pravici Grubauera.
58:25
importantDánsko oddychový čas!
58:25
importantBrankár Dahm naskočil na lavičku! Dánsko hrá power-play!
58:00
Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
57:06
Dáni riadne okresali útoky. V posledných minútach sa na ľade striedajú len dve formácie a stále majú o čo hrať. Stačí jediný gól.
importantReklamná prestávka.
54:39
Mal si nemeckej striedačke čo povedať Moritz Müller a Jesper Jensen Aabo. Obaja si ďalšie prekáračky rozmysleli a robia dobre. Pre tímy budú prospešnejší na ľade, nakoľko je tesné skóre.
53:42
Dánsko hrá s piatimi hráčmi a ostáva v hre o body.
52:06
Frans Nielsen pracoval hokejkou a dokázal vystreliť puk cez všetky čiary.
51:42
Vylúčenie v tíme Dánsko:
Emil Kristensen – 2 min., držanie.
51:29
Nikolaj Ehlers priletel pred nemeckú bránku. Grubauer spojil betóny a pripisuje si úspešný zásah. Z opačnej tyčky gólovo neprehovoril ani Jakobsen.
50:25
50:25
importantDva veľké momenty, ktoré sme chceli vidieť oveľa skôr a vo väčšom množstve! Najprv Scheel vytiahol zo svätyne Grubauera, ale z jeho nahrávky pred bránku nikto neťažil! Okamžite sa hra otočila na Dahma, ale ten vymazal Ehliza!
49:50
Desaťminútovka poslednej tretiny sa blíži. Hokejová kvalita stále nenastúpila. Nemci vo futbalovom vedení 1:0.
45:55
importantLeonhard Pföderl prenikol do šance! Dahm mu vyšiel viac naproti a zmenšil strelecký uhol!
45:20
importantKastner neposunul Nemcov do vedenia o dva góly! Jeho prácu nedokončil ani Ehl, pretože Dahm zaúradoval betónom!
44:21
Stefan Loibl dostatočne nemohol reagovať na prihrávkovú ponuku od Wissmanna. Stal sa terčom defenzívy severanov, ktorí ho dostali na mantinel.
43:56
Zakázané uvoľnenie Dánska.
43:42
V tretej tretine bol do istej miery očakávaný výraznejší herný prejav obidvoch celkov. Momentálne je to také blúdenie po ľade s množstvom nepresností.
41:48
Zakončenie Markusa Lauridsena malo prísť o sekundu skôr, lenže poslali mu prudký puk, ktorý nebolo možné bez prípravy vyslať na bránku. Zákrok Grubauera bol z kategórie istých.
40:01
Začala sa tretia tretina.
Tretia tretina sa začne o 18:42.
Hokej mierne vzrástol a spokojnejší sú nemeckí hokejisti, ktorí otvárali skóre v presilovej hre. Dáni na sklonku dejstva ubránili oslabenie, ale majú nad čím uvažovať, čo sa týka hry.
40:00
Druhá tretina sa skončila.
39:00
Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
38:54
Nemecko hrá s piatimi hráčmi.
36:54
Vylúčenie v tíme Nemecko:
Matthias Plachta – 2 min., krosček.
35:27
importantHra so zdvihnutou hokejkou. Akcia Nemecka skončila.
importantReklamná prestávka.
34:24
Dánsky kapitán Regin dlho premiešaval a našiel na druhú tyčku. Grubauer drží čisté konto po zakončení Storma.
32:41
32:41
goalNemecko dalo gól! MARC MICHAELIS je prvým premožiteľom brankára Dahma. Nemci predviedli ukážkovú akciu a strelec gólu iba nastavil čepeľ. Asistencie: Marcel Noebels a Daniel Fischbuch.
32:11
Vylúčenie v tíme Dánsko:
Felix Scheel – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
31:04
importantPatrick Bjorkstrand disponoval dobrou palebnou pozíciou, ale v rýchlosti zasiahol len vysunuté betóny Grubauera!
importantReklamná prestávka.
29:54
Severania v náznaku vynahradenia slabučkej presilovky, no pre Philippa Grubauera to nebolo nič ohrozujúce.
29:39
Nemecko hrá s piatimi hráčmi.
29:13
Vyzerá to tak, že budeme pokračovať v bezgólovom stave. Presilovka Dánov sa chýli ku koncu, navyše sa sami poslali na buly do stredného pásma.
27:39
Vylúčenie v tíme Nemecko:
Jonas Müller – 2 min., držanie.
importantReklamná prestávka.
26:35
Začína byť trochu veselo. Pred Dahmom sa zrážali útočníci s obrancami a každý si chcel vydolovať svoje miesto. Po drobnej naťahovačke už mieria hráči na striedačku.
25:49
Dánsko hrá s piatimi hráčmi.
25:35
importantSkoršie ukončenie presilovky bolo takmer na svete! Radosť strieľajúceho Noebelsa zmarila ľavá spojnica!
25:11
Nulová početná výhoda nemeckých hráčov. Dokonca mohli pykať po zaváhaní Wissmanna, ale následne to mal Regin na dlhú hokejku.
24:33
importantPrerušená hra. Nemcom bola odpískaná prihrávka rukou.
23:49
Vylúčenie v tíme Dánsko:
Julian Jakobsen – 2 min., podrazenie.
23:49
23:49
importantPri avizovanom vylúčení mohlo Nemecko skórovať do otvorenej brány! Maxmilian Kastner z prvej netrafil, lebo mal puk medzi korčuľami a na druhýkrát mu prekážala žŕdka!
22:48
Wissmann vyslal priamy puk, ktorý skončil v náručí pripraveného Dahma.
22:27
importantŠkaredý pohľad na ľadovú plochu! Meyer leží nehybne po tvrdom ataku Jonasa Müllera! Publikum stíchlo! Lekárka je už pri postihnutom hráčovi a arbitri hľadajú riešenie tohto okamihu!
22:07
22:07
Nikolai Meyer zaviezol puk do predbránkového priestoru. Fabio Wagner už išiel na ľad, aby zablokoval delovku, no lapačku vytasil Grubauer.
21:24
Do výraznejšej strely po prestávke sa prebojoval Moritz Müller. Sebastian Dahm však nezasahoval, keďže trafil jedného z jeho brániacich kolegov.
20:01
Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne o 17:46.
Výsledok po tretine zodpovedá hre. Málo vzruchu, skoro vôbec šance a hráči oboch tímov sa často ponúkajú. Po zmene strán čakáme výrazné zlepšenie.
20:00
Prvá tretina sa skončila.
19:00
Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
17:45
Grubauer sa v tejto chvíli zapotil, keď likvidoval priamy pokus Aaba.
importantReklamná prestávka.
17:20
17:20
Obdobná akcia sa zrodila na opačnej strane plochy. Moritz Seider na svojej pozícii vystrelil, no Dahm nemal robotu.
17:07
Joachim Blichfeld išiel priamočiaro na bránku Grubauera a po rýchlej kľučke na súperovho zadáka nebezpečne pálil zápästím. Puk skončil na plexiskle.
14:47
Nemecký kapitán Moritz Müller si zobral na starosť rozohrávku z hĺbky obrannej tretiny. Spoluhráči sa mu ukazovali na konkrétnych pozíciách, ale neviedlo to k bránke Sebastiana Dahma.
13:55
Julian Jakobsen sa rozbehol do pásma cez ľavé krídlo, keďže tam nemali Nemci ani jedného hráča. Na konci tohto striedania zasiahol brankár Grubauer.
12:14
Pekná kombinačná akcia Nemecka. Trojnásobné prihrávky nezakončil dobre Ehliz, pretože inkasoval nahrávku na päty.
importantReklamná prestávka.
11:35
Rýchly prienik nemeckých hráčov. Yasin Ehliz šikovne prestrčil puk medzi nohy vracajúceho sa dánskeho obrancu na Michaelisa. Svojou strelou však nechal vyniknúť skúseného Dahma.
10:16
Dánsky strelecký pokus z modrej čiary iba prefrčal okolo nemeckého brankára Grubauera. Zároveň nehrozilo prípadné tečovanie.
08:58
Takmer polovica prvej tretiny je viac-menej o bojovnosti a nepresností oboch štátov. Lovenie pukov ale ide trochu lepšie Nemcom.
07:39
Leonhard Pföderl dostal záverečný puk na hokejku, ale jeho nasmerovanie nebolo ideálne. Malý plusový bod ide na konto obrane severanov.
importantReklamná prestávka.
06:13
Yasin Ehliz sa ocitol v dánskej presile štyroch hráčov. Chcel si ešte zaseknúť puk pred modrou čiarou a lepšie s ním naložiť, no bol pod tlakom a nastreľoval.
05:44
Trvanie nemeckých hokejistov v pásme prerušil hvizd arbitrov.
04:01
Matthias Plachta sa vyznamenal aj v defenzívnej činnosti. Stormovi čisto a zozadu zasekol hokejku, čím mu nedovolil prenášať hru na ľavú stranu, kde by hrozilo prečíslenie.
03:11
Nemci zablokovali nastrelenie Dánov a podnikali útočné kroky zásluhou Leonharda Pföderla. Do čistej šance sa jeho mužstvo nedostalo.
02:05
Stefan Loibl sa pustil do samostatného úniku. Prehnal sa osou klziska, ale na záver prechodu mu súper odpálil puk.
00:54
Hokejisti Dánska zvolili hneď na úvod vysoké napádanie. Rýchlo dostupujú Nemcov, a teraz si vypýtali zisk puku v útočnej zóne.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
importantZápas je zachránený! Buly je na programe na 17:00!
importantPožiar je uhasený! Nevznikli veľké škody na majetku ani nikto neutrpel zranenia! Osudy stretnutí Nemecko – Dánsko a Kanada – Kazachstan nie sú známe, no reálne hrozí, že sa zrušia!
importantPodľa nepotvrdenej informácie mal vzniknúť požiar v kuchynke pre hráčov! Uvidíme, čo bude ďalej!
importantStretnutie Nemecko – Dánsko sa začne v nedohľadnom čase! V Ice Hall Helsinki vypukol požiar! Čakáme na ďalšie informácie!
Úvodné zostavy:

Nemecko: Grubauer (Niederberger) – Seider, M. Müller (C), Holzer (A), J. Müller, Wissmann, Wagner, Bittner – Plachta, Michaelis, Ehliz – Fischbuch, Pföderl, Noebels (A) – Karachun, Loibl, Schmölz – Ehl, Kastner, Soramies.
Trenér: Toni Söderholm.

Dánsko: Dahm (Dichow) – M. Lauridsen, Lassen, Kristensen, Jensen Aabo (A), Larsen, N. Jensen, M. Jensen – Blichfeld, Nielsen (A), Ehlers – Storm, Regin (C), Scheel – Bau Hansen, Bjorkstrand, Meyer – Asperup, Jakobsen, Poulsen – Aagaard.
Trenér: Heinz Ehlers.
Vážení hokejoví fanúšikovia, Vítam vás pri sledovaní zápasu na MS 2022 medzi Nemeckom a Dánskom.

Nemecko
sa nachádza na štvrtom mieste a v prípade víťazstvá môže na tretej priečke nahradiť severanov. Nemci doteraz získal dve výhry a jednu prehru.

Dánsko účinkuje veľmi dobre a určite aj nad očakávania. Šampionát mu momentálne praje, ale nesmie zaspať na vavrínoch. Dáni si držia tretie miesto a majú lepšie skóre ako ich štvrtkový súper.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:20.

Tabuľka skupiny A

Z = zápasy, V = Výhry, VP = Výhry po predĺžení, PP = Prehry po predĺžení, P = Prehry, B = Body

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2022»MS v hokeji 2022: Nemci dosiahli dôležité víťazstvo nad Dánmi