Nadal sa po kritike podrobil nečakanej dopingovej kontrole

Rafael Nadal.
Rafael Nadal. (Autor: SITA/AP)
TASR|11. feb 2012 o 13:39

Tenisová a cyklistická federácia v Španielsku oznámili, že za použitie ich loga budú žalovať televízny program Canal Plus, ktorý logo použil vo videu, zosmiešňujúcom Nadala.

MADRID. Španielsky tenista Rafael Nadal oznámil, že koncom týždňa podstúpil nečakanú dopingovú kontrolu na prítomnosť zakázaných látok v tele.

Počas francúzskeho televízneho programu o dopingových prípadoch na Pyrenejskom polostrove sa totiž stal terčom narážok a žartov.

"8:30 ráno! Práve som podstúpil prekvapujúcu antidopingovú kontrolu... Po tom všetkom sa to dalo očakávať, ale som šťastný, že to takto dopadlo," napísal Nadal na Twitteri.

Španielsky minister športu sa pre televízny sarkazmus a posmešky sťažoval svojim francúzskym kolegom a zvažuje ďalšie právne kroky.

Tenisová a cyklistická federácia v Španielsku oznámili, že za použitie ich loga budú žalovať televízny program Canal Plus, ktorý logo použil vo videu, zosmiešňujúcom Nadala. Posmech Francúzov súvisí s udelením trestu za dopovanie pre cyklistu Alberta Contadora.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Nadal sa po kritike podrobil nečakanej dopingovej kontrole