Podujatie MMAsters League 3 pozná dátum konania a prvé mená bojovníkov

(Zdroj: MMAsters League)
Vladimír Bilohuščin|12. apr 2021 o 08:43 (aktualizované 12. apr 2021 o 11:21)

Tretie podujatie MMAsters League uvidíme už 8. mája na O2 TV SPORT.

ČESKÉ BUDĚJOVICE. MMAsters League pripravuje svoj tretí galavečer bojových športov a z Kladna sa súboje prvýkrát presúvajú do Českých Budějovíc.

Prvé dva turnaje priniesli kvalitné súboje ako nápríklad nekompromisnú ​​vojnu v MMA striking Štefana Gubu s Jakubom Kroftom. Aj keď sa Jakub Krofta tretej MMAsters kvôli zraneniu nemôže zúčastniť, promotér Dušan Macák sľubuje súboje niekoľkých svojich stálic - Lukáša Chotěnovského, Václava Štefana, Maxa Handanagiće a Lukáša Podpěry.

"Ladíme pre nich súperov a postupne budeme na štartovú listinu dopĺňať ďalšie zápasy. Prvýkrát ponúkneme aj ženský zápas," prezrádza Macák.

Okrem domácich bojovníkov sa očakáva aj kvalitná poľská enkláva, ktorá by mala okoreniť tretí MMAsters League. Veď matchmaker Patrik Kincl aktuálne zápasí v poľskej lige KSW a tak dôverne pozná túto scénu.

Lesák prvýkrát v MMA!

A to nie je všetko, vôbec prvýkrát vo svojej bohatej kariére sa elitný český postojár Luboš Lesák pôjde pobiť podľa pravidiel MMA! "Na premiéru v MMA sa teším, je to úplne iný svet. V tréningu nič nepodceňujem, v klietke si presadím dravosť a chuť po K.O., "odkazuje Lesák.

MMAsters League 3 uvidíme v sobotu 8. mája od 19:00 na televízii O2 TV Sport alebo portáli TV Tipsport. Na Slovensku pritom môžu turnaj fanúšikovia sledovať cez službu Pay-Per-View. Všetky informácie o kúpe prenosu na mmasters.cz

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Podujatie MMAsters League 3 pozná dátum konania a prvé mená bojovníkov