Oktagon 50: Jeden úder mu stačil. Keita je opäť šampión Oktagonu

Losene Keita.
Losene Keita. (Autor: Oktagon MMA)
Dávid Lukáč|9. dec 2023 o 23:30

Presne trafená rana rozhodla.

OSTRAVA. Belgický bojovník Losene Keita sa stal šampiónom perovej váhy organizácie Oktagon MMA. Na turnaji Oktagon 50 si poradil s Nemcom Nikom Samsonidsem v druhom kole knokautom.

Samsonidse pritom nezačal duel zle, keď sa mu v prvom kole podarilo preniesť súboj na zem a tam Keitu krátko kontrolovať.

Promotér a komentátor Oktagonu Ondřej Novotný sa po konci úvodného dejstva nechal počuť, že videl prvé kolo bodovo viac pre nemeckého bojovníka s gruzínskymi koreňmi.

V druhom kole však Keita zaradil vyššiu rýchlosť, zakontroval Samsonidseho kop zadným úderom a poslal ho nekompromisne k zemi.

Tam pridal ešte ďalšie údery a bolo rozhodnuté.

"Nikto sa ho predtým nedotkol a ja som ti hovoril, že to bude vyzerať ľahko, keď ho ukončím," povedal Keita po zápase moderátorovi Bryanovi Laceymu.

"Nikdy by som nezobral zápas, keby som nebol pripravený," reagoval nový šampión perovej váhy na margo toho, že si len pred niekoľkými mesiacmi v zápase s Matém Sanikidzem zlomil nohu.

Po súboji sa nevyhol ani otázke na duel Buchinger vs. Paradeiser.

"Ivan je skutočný šampión, nie Rony. Pozrite, čo Ivan vydržal," nechal sa počuť Keita, ktorý pochválil svojho bývalého súpera Ivana Buchingera.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 50: Jeden úder mu stačil. Keita je opäť šampión Oktagonu