Miocic nepochybuje o tom, že Ngannoua dokáže poraziť

(Zdroj: Zuffa LLC, Autor: Chris Unger)
Daniel Stankovič|2. jún 2021 o 08:47 (aktualizované 2. jún 2021 o 09:01)

Z prehry sa poučil.

CLEVELAND. Potom, čo zakončil trilógiu s Danielom Cormierom (22-3 MMA) víťazne, verí, že by sa mu niečo podobné podarilo aj proti súčasnému šampiónovi Francisovi Ngannuovi (16-3 MMA).

V marci tohto roku to bol totiž práve Ngannou, kto dokázal zvrhnúť z trónu ťažkej váhy UFC Stipeho Miocica (20-4 MMA).

38-ročný Američan už v minulosti kamerunského ťažkotonážnika porazil, keď ho v januári 2018 porazil na body. Marcová odveta upravila vzájomnú bilanciu na 1-1, a tak prípadný tretí duel by situáciu rozlúskol.

Bola to jeho noc, to mu neberiem. Podarilo sa mu ma dobre trafiť a nachytať ma nepripraveného, je to skrátka tak. Môžem mu len pogratulovať, získal titul.

Jedno je však isté, ja sa vrátim a vezmem si späť, čo mi patrí. Viem, aké chyby som urobil, budem pripravený,“ reagoval na svoju poslednú prehru Miocic a dodal, že vôbec nepochybuje o tom, či by v ďalšom zápase Ngannua porazil.

Hoci by sa mohlo zdať, že je bývalý dvojnásobný šampión UFC zameraný len na tento súboj, sám to tak nevidí.

„Úprimne mi to je jedno, proti komu nastúpim. Rád by som sa stretol opäť s Francisom a získal víťazstvo, avšak to len kvôli tomu, že ma naposledy porazil. V podstate nepreferujem nikoho,“ zakončil zápasník, ktorý popri úspešnej kariére MMA pracuje na polovičný úväzok ako hasič.

Ak by sa Miocicovi napokon podarilo získať opasok ťažkej váhy UFC, vyrovnal by v počte získaných titulov (3) legendárneho Randyho Coutura.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Miocic nepochybuje o tom, že Ngannoua dokáže poraziť