Michalík v 20-člennom kádri Boltonu na duel proti Arisu Solún

SITA|29. nov 2007 o 13:36

BOLTON 29. novembra (SITA) - Slovenský futbalový reprezentant Ľubomír Michalík má šancu nastúpiť vo štvrtkovom stretnutí svojho Boltonu v 3. kole skupinovej fázy Pohára UEFA 2007/08 s gréckym tímom Aris ...

BOLTON 29. novembra (SITA) - Slovenský futbalový reprezentant Ľubomír Michalík má šancu nastúpiť vo štvrtkovom stretnutí svojho Boltonu v 3. kole skupinovej fázy Pohára UEFA 2007/08 s gréckym tímom Aris Solún. Dvadsaťštyriročného bývalého hráča FC Senec zaradil nový kouč Gary Megson na 20-člennú súpisku. Nezmestil sa však do nej ďalší Slovák, o štyri roky mladší Zoltán Harsányi, ktorý rovnako ako Michalík prišiel na Reebok Stadium v januári tohto roku od Slnečných jazier.

Jednu z mála šancí v drese prvého tímu "The Trotters" by mohol v dueli proti "svojim" dostať grécky stredopoliar Stelios Giannakopoulos, ktorý si v aktuálnej sezóne zahral za Wanderers len v jednom zápase Carling Cupu.

Bolton momentálne figuruje v tabuľke F-skupiny základnej fázy európskeho pohára č. 2 na tretej priečke so ziskom dvoch bodov za dva nerozhodné výsledky. Na prvom mieste je jeden z najväčších favoritov na celkové prvenstvo, nemecký veľkoklub Bayern Mníchov, druhý je práve Aris Solún.


Nachádzate sa tu:
Domov