Martin Petráš po zranení kolena už trénuje naplno

SITA|12. jan 2010 o 17:06

Slovenský futbalový reprezentant Martin Petráš je po zranení kolena už definitívne v poriadku a pripravený naskočiť do súťažného kolotoča.

CESENA.

Skúsený defenzívny univerzál by v sobotňajšom stretnutí talianskej Serie B 2009/2010 proti mužstvu Reggio Calabria nemal chýbať minimálne na lavičke svojho tímu AC Cesena.

"V utorok som prvýkrát absolvoval prakticky kompletný tréning s ostatnými spoluhráčmi. Môj stav sa lepší a vyzerá to tak, že v sobotu by som už mohol byť na zápasovej súpiske," povedal v rozhovore pre agentúru SITA 30-ročný odchovanec prievidzského futbalu.

Na margo priebehu rekonvalescencie bývalý hráč Baníka Prievidza, Jablonca, Sparty Praha, FBK Kaunas, Hearts, Trevisa, Lecce a Triestiny uviedol: "Po Vianociach som začal s individuálnou prípravou. Potom som sa koncom roka vrátil do Talianska a približne dva týždne som trénoval bez lopty. Veľa som chodil do posilňovne, plával som. Minulý týždeň som sa už začal pripravovať aj s loptou. Teraz, našťastie, už necítim bolesť ani pri prihrávkach, je to dobré. Som optimista a verím, že čo najskôr dostanem opäť šancu v súťažnom stretnutí," dodal Martin Petráš, ktorý mal natiahnuté postranné väzy v pravom kolene.

Ako je známe, stabilný člen slovenskej reprezentácie nedohral pre zranenie decembrové stretnutie 17. kola druhej najvyššej talianskej súťaže Serie B 2009/2010 proti Frosinone.

Z ihriska odstúpil nútene už v 26. min. Rodák z Bojníc sa zranil v súboji s protihráčom v 21. min duelu, ktorý sa napokon skončil jednoznačným víťazstvom Ceseny 4:0.

Nachádzate sa tu:
Domov