Haring skončil piaty na pretekoch v Turecku. Mieri do Rakúska pomáhať Saganovi

Martin Haring je víťaz bodovacej súťaže na nedávnych pretekoch Okolo Slovenska.
Martin Haring je víťaz bodovacej súťaže na nedávnych pretekoch Okolo Slovenska. (Autor: TASR)
SITA|24. sep 2018 o 16:20

Preteky v Turecku boli veľmi dobre obsadené.

SAKARYA. Slovenský reprezentant Martin Haring obsadil piate miesto v pretekoch cross-country kategórie UCI C1 v horskej cyklistike v tureckej Sakaryi.

Na podujatí Sakarya BB MTB Cup pretekár Dukly Banská Bystrica dosiahol výsledný čas 1:33:105 h a získal 20 bodov do olympijského rebríčka pre účasť na OH 2020 v Tokiu.

Zvíťazil Rus Timofej Ivanov (1:29:429). Tridsaťdvaročný Haring je víťaz bodovacej súťaže na nedávnych pretekoch cestných cyklistov Okolo Slovenska.

Zakrátko by mal zamieriť na majstrovstvá sveta do rakúskeho Innsbrucku, kde bude v nedeľu 30. 9. pomáhať Petrovi Saganovi k čo najlepšiemu výsledku v pretekoch s hromadným štartom.

"Preteky v Turecku boli veľmi dobre obsadené. Do rebríčka pre olympiádu Martin získal dôležitých 20 bodov. Okrem toho tam štartoval aj v MTB maratóne na extrémne dlhej trati, čo bola pre neho štvorhodinová silová príprava pred majstrovstvami sveta.

Vo štvrtok pricestuje do Innsbrucku a bude k dispozícii Petrovi Saganovi v hlavných nedeľňajších pretekoch," informoval športový riaditeľ Dukly Banská Bystrica Martin Fraňo.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Cyklistika»MS v cyklistike»Haring skončil piaty na pretekoch v Turecku. Mieri do Rakúska pomáhať Saganovi