Machačkala chce Lamparda aj Gerrarda

V Machačkale túžia aj po Frankovi Lampardovi.
V Machačkale túžia aj po Frankovi Lampardovi. (Autor: SITA/AP)
SITA|21. sep 2011 o 10:45

Vedenie futbalového klubu Anži Machačkala chce po Samuelovi Eto´ovi priviesť do tímu ďalšie svetové hviezdy.

MACHAČKALA. Bohatý ruský futbalový klub Anži Machačkala, ktorý sa stáva čoraz vážnejším "hráčom" na prestupovom trhu, neprestáva udivovať lákavými ponukami pre najväčšie hviezdy zo zelených trávnikov.

Ako informuje britský denník The Metro, ambiciózny klub hrajúci svoje domáce zápasy v nebezpečnom Dagestane ponúkol lukratívne podmienky dvom anglickým reprezentantom - Frankovi Lampardovi a Stevenovi Gerrardovi.

Podľa spomenutého periodika dostali 33-ročný ofenzívny stredopoliar Chelsea Lampard i o dva roky mladšia ikona Liverpoolu Gerrard rovnaké ponuky: dvojročný kontrakt zaručujúci príjem 13 miliónov libier za sezónu.

Miliardársky majiteľ Machačkaly Sulejman Kerimov nedávno urobil z Kamerunčana Samuela Eto'oa najlepšie zarábajúceho futbalistu sveta, keďže skúsený kanonier súhlasil s trojročným kontraktom a platom 20 miliónov eur za sezónu.

V mužstve sú okrem neho aj ďalší reprezentanti svojich krajín, ako je Maročan Mbark Boussoufa, Rus Jurij Žirkov, Maďar Balázs Dzsudzsák či Eto'ov krajan Benoit Angbwa. Kapitánom tímu je bývalý dlhoročný brazílsky reprezentačný obranca Roberto Carlos, ktorý v Anži velí aj ďalším trom "kanárikom".

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov