Prvý zápas nerozhodol o ničom. Slovan remizoval s Young Boys Bern

Zápas 2. predkola Ligy majstrov ŠK Slovan Bratislava - Young Boys Bern.
Zápas 2. predkola Ligy majstrov ŠK Slovan Bratislava - Young Boys Bern. (Autor: TASR)
TASR, SITA|21. júl 2021 o 22:23 (aktualizované 21. júl 2021 o 22:59)

Slovan Bratislava dnes remizoval Young Boys Bern v zápase 2. predkola Ligy majstrov, pozrite si priebeh a konečný výsledok.

Liga majstrov - 2. predkolo, 1. zápas

ŠK Slovan Bratislava - Young Boys Bern 0:0

Rozhodovali: Kavanagh - Cook, Robathan (všetci Angl.), ŽK: de Kamps - Siebatcheu, Aebischer, Camara, Lefort, 1000 divákov.

Slovan: Chovan - Medveděv (30. Pauschek), Kashia, Božikov, De Marco - de Kamps (90.+2 Lichý) - Čavrič (74. Dražič), Kankava, Weiss, Zmrhal (90.+2 Strelec) - Ratao (74. Henty)

Bern: von Ballmoos - Hefti (80. Maceiras), Camara, Zesiger, Garcia (84. Lefort) - Ngamaleu (84. Spielmann), Aebischer, Sierro, Elia - Mambimbi (55. Fassnacht), Siebatcheu

BRATISLAVA. Futbalisti ŠK Slovan Bratislava remizovali v úvodnom zápase 2. predkola Ligy majstrov s Young Boys Bern 0:0.

Stredajší duel na Tehelnom poli priniesol minimum šancí, bezgólová remíza drží slovenského šampióna v hre o postup aj pred odvetou.

Tá je na programe v stredu 28. júla o 20.15 h na umelej tráve štadióna Wankdorf v Berne. Víťaz nastúpi v 3. predkole LM proti postupujúcemu z dvojzápasu medzi gibraltárskym Lincolnom Red Imps a rumunským CFR Kluž, zdolaných čaká vzájomná konfrontácia v rámci 3. predkola Európskej ligy UEFA.

Pred budúcotýždňovou odvetou vo Švajčiarsku je tak otázka postupu otvorená. Favoritom na postup bude švajčiarsky kolektív, ktorý absolvuje súboj na umelom povrchu a bude mať podporu svojich fanúšikov.

Stredajší duel v Bratislave priniesol minimum gólových šancí, prím hrali defenzívy oboch súperov.

Slovan síce dosiahol bezgólovú remízu, prišiel však o obrancu Jurija Medvedeva, ktorý sa zranil ešte v prvom polčase. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Prvý zápas nerozhodol o ničom. Slovan remizoval s Young Boys Bern