Lance Armstrong si najal dvojicu známych právnikov

(Autor: SITA)
SITA|26. máj 2011 o 20:02

Sedemnásobný víťaz prestížnych cyklistických pretekov Tour de France Lance Armstrong získal do svojho tímu dvojicu známych právnikov.

Fenomenálny americký cyklista je až po uši namočený v dopingových obvineniach. Dvojica právnikov mu má pomôcť počas ďalšieho vyšetrovania.

SAN FRANCISCO. Sedemnásobný víťaz prestížnych cyklistických pretekov Tour de France Lance Armstrong získal do svojho tímu dvojicu právnikov, ktorým sa už v minulosti v súdnom spore podarilo zvíťaziť nad hlavným vyšetrovateľom federálnej kauzy namierenej proti 39-ročnému Texasanovi.

John Keker a Elliott Peters boli v spore proti Jeffovi Novitzkému úspešní v dopingovej afére týkajúcej sa bejzbalovej MLB. Právni zástupcovia hráčskej únie MLB si vtedy vynútili rozhodnutie sudcu, že federálni agenti nemali právo "zhabať" dopingové testy za rok 2003.

Fenomenálny americký cyklista, ktorý je tiež známy ako veľký bojovník proti rakovine, je až po uši namočený v dopingových obvineniach a práve dvojica právnikov mu má pomôcť počas ďalšieho vyšetrovania.

"Poznáme Novitzkého a plán dokázať Armstrongovu vinu je jeho ďalším nevydareným pokusom zničiť pravého hrdinu," uviedol Keker.

Nachádzate sa tu:
Domov»Cyklistika»Lance Armstrong si najal dvojicu známych právnikov