Koniec deblovej spolupráce Butoraca a J. Murraya po US Open

SITA|2. aug 2007 o 13:09

LONDÝN 2. augusta (SITA) - Tenisová deblová dvojica zo širšej svetovej špičky Eric Butorac (USA, 40. v rebríčku Standford ATP Doubles Rankings) - Jamie Murray (V. Brit., 32. v dlhodobom počítačovom poradí) ...

LONDÝN 2. augusta (SITA) - Tenisová deblová dvojica zo širšej svetovej špičky Eric Butorac (USA, 40. v rebríčku Standford ATP Doubles Rankings) - Jamie Murray (V. Brit., 32. v dlhodobom počítačovom poradí) po blížiacom sa záverečnom grandslamovom podujatí US Open (New York, 27. augusta - 9. septembra) ukončí svoju spoluprácu. Dôvodom sú neuspokojivé ostatné výsledky páru, ktorý počas sezóny 2007 spoločne získal tituly na turnajoch ATP v San Jose, Memphise a Nottinghame a figuruje na 13. priečke v bodovaní štvorhry Doubles Race 2007. "Booty a Stretch už nebude ďalej platiť po US Open," hlási internetová stránka tejto zanikajúcej dvojice.

Dvadsaťšesťročný Butorac a 21-ročný ďalší ľavák J. Murray, ktorý je starším bratom úspešného škótskeho singlistu Andyho Murraya a nedávno sám slávil úspech vo wimbledonskej miešanej štvorhre po boku Srbky Jeleny Jankovičovej, tento týždeň prehrali v 1. kole na turnaji ATP Legg Mason Tennis Classic vo Washingtone s tandemom Wesley Moodie, Todd Perry (JAR/Austr.) 6:7 (4), 6:2, 6:10 (zápasový tajbrejk). Murray údajne baží po kvalitnejšom partnerovi. "Skutoční šampióni robia kľúčové rozhodnutia vtedy, keď sú na vrchole možností, nie až pri úpadku," vyhlásil Britov agent Patricio Apey a dodal: "Mali s Ericom niekoľko otvorených diskusií a usúdili, že najlepšie bude pokračovať vlastnými cestami.


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Koniec deblovej spolupráce Butoraca a J. Murraya po US Open