KHL: Slovan nastúpi v Rige. Říha urobil zmeny v útokoch

Do brány Slovana sa vráti Michael Garnett. Na snímke vyráža puk vedľa brány v domácom stretnutí proti Petrohradu.
Do brány Slovana sa vráti Michael Garnett. Na snímke vyráža puk vedľa brány v domácom stretnutí proti Petrohradu. (Autor: TASR)
SITA|25. sep 2015 o 13:21

V prvom zápase tripu v Helsinkách im to s Jokeritom nevyšlo. Prehrali hladko 1:4. Hokejisti Slovana nastúpia v Rige proti Dinamu so zmenami v zostave.

RIGA. V bránke s Michaelom Garnettom nastúpia v piatok hráči Slovana Bratislava na ľade lotyšského Dinamom Riga v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

Hlavný kouč Miloš Říha v porovnaní so stredajšou prehrou na ľade Jokeritu Helsinki (1:4) nezmenil zloženie defenzívy. V útoku však poprehadzoval niekoľko hráčov.

V obrane je písaných sedem bekov - v prvej dvojici Cam Barker s Filipom Novákom. Tomáš Starosta sa dostane do hry s Ivanom Švarným a Vladimír Mihálik s Michalom Sersenom. Posledným zadákom je Patrik Luža.

Do prvej formácie sa k českým legionárom Lukášovi Kašparovi a Václavovi Nedorostovi dostal Milan Bartovič namiesto Michela Miklíka. V druhej Ladislava Nagya popri Slovincoch Žigovi Jegličovi a Rokovi Tičarovi nahradil Andrej Šťastný.

miklik_res.jpg

Michel Miklík spadol z prvej do tretej formácie. FOTO - SITA.

Miklík s Ladislavom Nagyom nastúpia v treťom útoku s kapitánom Tomášom Surovým. Štvrtý útok Slovana tvorí trio Pavol Skalický, Marek Viedenský, Patrik Lušňák.

Informácie zverejnil oficiálny web hcslovan.sk.

Naposledy prehrali hokejisti Slovana na ľade Jokeritu Helsinki 1:4.

Predpokladaná zostava Slovana v Rige proti Dinamu

(piatok, 18.30 h SELČ)

Garnett (Brust) - Barker, F. Novák, Starosta, Švarný, Sersen, V. Mihálik, Luža - Kašpar, V. Nedorost, Bartovič - Jeglič, Tičar, A. Šťastný - Miklík, Surový, L. Nagy - Skalický, Viedenský, Lušňák

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»KHL: Slovan nastúpi v Rige. Říha urobil zmeny v útokoch