Wimbledonská šampiónka o Cibulkovej: Fanúšikovia si prídu na svoje

Angelique Kerberová vypadla už v prvom kole.
Angelique Kerberová vypadla už v prvom kole. (Autor: TASR/AP)
TASR|31. aug 2018 o 07:29

Stretnú sa v treťom kole US Open.

NEW YORK. Nemecká tenistka Angelique Kerberová tvrdí, že Slovenka Dominika Cibulková bude v sobotňajšom dueli tretieho kola na grandslamovom US Open veľmi náročná súperka.

Vo vzájomnej bilancii síce vedie 7:5. no v doposiaľ najdôležitejšom dueli v októbri 2016 vo finále MS WTA Tour v Singapure prehrala.

"Domi bude tvrdý oriešok. V minulosti sme odohrali spolu už veľa vzájomných zápasov a vždy to boli náročné bitky. Teším sa na tento súboj. Viem, čo ma čaká, obe sa veľmi dobre poznáme," uviedla Kerberová na webe WTA.

"Ona vie, ako hrám a ja zasa poznám jej štýl hry. Myslím si, že fanúšikovia uvidia kvalitný zápas a prídu si na svoje," doplnila.

Šampiónka US Open z roku 2016 sa v druhom kole poriadne natrápila so Švédkou Johannou Larssonovou, ktorú zdolala až po trojsetovom boji.

"Podmienky boli extrémne náročné. Už po piatich minútach pobytu na kurte som sa začala potiť, horšie to už ani nemohlo byť. Veľmi ma teší, že som zvládla koncovku a postúpila do tretieho kola. V závere o všetkom rozhodli dve-tri loptičky," dodala tohtoročná wimbledonská víťazka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»US Open»Wimbledonská šampiónka o Cibulkovej: Fanúšikovia si prídu na svoje