Kanada na MS v hokeji 2024
Kanada
MS v hokeji 2024
21.05.2024, Skupina A
4 - 3
0:0, 0:0, 3:3, 1:0
Po predĺžení
Česko na MS v hokeji 2024
Česko

MS v hokeji 2024: Kanada neprehrala ani jeden zápas, po predĺžení zdolala Česko

Kanada - Česko: ONLINE prenos zo zápasu skupiny A na MS v hokeji 2024 v Česku.
Fotogaléria (30)
Kanada - Česko: ONLINE prenos zo zápasu skupiny A na MS v hokeji 2024 v Česku. (Autor: Sportnet)
Sportnet|21. máj 2024 o 13:20

Sledovali ste s nami online prenos zo zápasu skupiny A na MS v hokeji 2024: Kanada - Česko.

PRAHA. Kanada a Česko dnes hrali o 16.20 h ďalší zápas na MS v hokeji 2024. Sledovali ste s nami ONLINE prenos Kanada vs. Česko.

Zápas skupiny A sa hral v O2 Arena v Prahe.

Joj plus
Kde sledovať v TV?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.
Fotogaléria zo zápasu Kanada - Česko na MS v hokeji 2024 (skupina A)

Hokej ste sledovali s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: Kanada - Česko na MS v hokeji 2024 (LIVE)

Majstrovstvá sveta Skupina A 2023/2024
21.05.2024 o 16:20
Kanada
4:3
(0:0, 0:0, 3:3, 1:0)
64' minúta
Ukončený
Česko
Prehľad
Góly a asistencie: 42. Cozens (Power, Paul), 52. Mercer (Severson), 56. Hagel (Tavares), 64. Cozens – 50. Kubalík (Nečas, Sedlák), 57. Palát (Červenka, Špaček), 59. Červenka (Nečas). Rozhodca: Björk, Kaukokari – Briganti, Yletyinen.. Diváci: 17 413..
Prenos
Kanada postupuje do štvrťfinále ako víťaz A-skupiny. Domáce Česko je zatiaľ druhé, ale ešte nemá istú túto pozíciu. Tretie Švajčiarsko stráca na neho dva body, no čaká ho večerný duel s Fínskom. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.
Koniec zápasu.
63:13
goalKanada dala gól! Nečas urobil veľa pozitívneho v stretnutí, no teraz prišla chyba v najnevhodnejšom čase. Česko stratilo puk. Pred Dostála sa dostal DYLEN COZENS, ktorý potvrdil obdivuhodnú formu na šampionáte. Bol to jeho ôsmy gól, celkovo desiaty bod. Bez asistencie.
62:47
Vylúčenie v tíme Kanada:
Pierre-Luc Dubois – 2 min., držanie.
62:22
Ondřej Palát bol v rýchlosti, ktorú však eliminoval v útočnej tretine. Zastavil sa a poslal pokus zápästím. Binnington nastavil vyrážačku.
61:26
Kaiden Guhle chcel rozhodnúť, ale potreboval byť oveľa presnejší pri zakončení z ľavej strany na opačnú žŕdku.
60:49
Dostál kryje zakončenie Kanaďanov. Hráči javorových listov sa teraz dohadujú pred vhadzovaním, aký bude ďalší plán.
60:01
Začalo sa predĺženie.
Predĺženie sa začne o 18:42.
Česko fantastickým spôsobom odmietlo prenechať Kanade plný bodový zisk. Realizačný tím dvakrát išiel do vabanku a slávil úspech.
60:00
Tretia tretina sa skončila.
59:23
Tridsaťsedem sekúnd do sirény. Čechom trochu komplikuje koniec zápasu aktuálne vhadzovanie pred brankárom Dostálom po zakázanom uvoľnení.
58:11
goalČesko dalo gól! Vyrovnané 3:3! O2 aréna ide spadnúť od fanúšikovského ošiaľu. Tak toto je záver stretnutia ako lusk. ROMAN ČERVENKA nepálil ihneď, ale našiel maličkú medzierku medzi hlavou Binningtona a jeho ľavou tyčkou. Asistencia: Martin Nečas.
57:45
importantBrankár Lukáš Dostál ostáva na striedačke! Česko necháva na ľade tú najvyššiu kvalitu ako Červenka, Nečas či Pastrňák a ďalší!
57:45
importantČesko oddychový čas!
57:40
importantVyrovnat, vyrovnat! Publikum v Prahe s jasnou výzvou na hráčov Česka!
56:56
goalČesko dalo gól! Risk je zisk! Česku sa to vypláca. Tréneri sa odvážili k hre bez brankára, presilovku využil ONDŘEJ PALÁT, ktorý tečoval Špačekovu strelu z prvej. Asistencie: Roman Červenka a David Špaček.
56:27
importantČesko hrá power-play!
56:27
Vylúčenie v tíme Kanada:
Dawson Mercer – 2 min., podrazenie.
importantReklamná prestávka.
55:42
goalKanada dala gól! Znovu si neodpustili Česi chybu v zadných radoch. Prepad vytrestal z úniku BRANDON HAGEL. Dostálovi prenikol puk popod lapačku. Asistencia: John Tavares.
54:07
Kaše vystrašil Binningtona. Brankár Kanady na prvýkrát nezasahoval, no následne rýchlo upratal puk hokejkou.
53:03
importantRoman Červenka pálil, Binnington zasiahol! Pastrňák stopercentne nepokračoval pred pootvorenou bránkou! Bol tam jeden z výborných kanadských blokov!
importantDnešný zápas sleduje 17 413 divákov (vypredané)!
importantReklamná prestávka.
52:34
importantLukáš Dostál podržal Česko! Severson našiel pred bránkou Hagela, ktorý sa popálil!
51:55
Kanada zaznamenala presnú strelu. Dostál zatvoril betóny, zvýšenie na 3:1 nedoprial zakončujúcemu Paulovi.
51:01
goalKanada dala gól! Za chyby sa platí. Česko urobilo jednu z nich. Hráči nemali absolútne prehľad, ako to vyzerá v strede obrannej tretiny. Osamotený DAWSON MERCER získal nahrávku a Dostálovi uštedril bekhendový blafák. Aréna v Prahe stíchla. Asistencia: Damon Severson.
50:00
V O2 aréne hráme nerozhodne 1:1. Veľmi dôležitý moment zaznamenali Česi, keď Kubalík vyrovnal v presilovej hre.
49:11
goalČesko dalo gól! DOMINIK KUBALÍK nedávno strieľal tvrdo, ale vedľa, no doprial si úspešný reparát a nie hocijaký. Krásne si nakorčuľoval za Kanaďanov a prekonal Binningtona po parádnej výzve Nečasa. Asistencie: Martin Nečas a Lukáš Sedlák.
47:20
Vylúčenie v tíme Kanada:
Connor Bedard – 2 min., krosček.
47:20
importantKanada obstála so šťastím! Connor Bedard bude jediný potrestaný hráč, aj keď malo prísť ešte jedno vylúčenie za faul na Pastrňáka!
importantReklamná prestávka.
47:08
importantČesko bude hrať pravdepodobne presilovku piatich proti trom!
46:04
Krejčík istil útočnú modrú čiaru. Ako bonus navyše mal oproti sebe superhviezdu Bedarda, ktorý odstavil českého obrancu.
45:24
Na predošlom vhadzovaní bola napätá atmosféra medzi Buntingom a Ruttom. Obaja teraz využili situáciu pri prerušenej hre. Ich potýčku ale rýchlo zažehnali rozhodcovia.
45:12
Severson je jeden z kanadských hokejistov, ktorí nič nevymýšľajú a každý možný puk posielajú na českého brankára. Urobil to aj teraz. Dostál hru prerušil.
44:54
Kaše s vyčítavým pohľadom na Lukáša Sedláka, ktorý mu nasmeroval nesmierne nepresnú prihrávku.
44:23
Jordan Binnington po čase oprášil svoju lapačku. Kanadský gólman skvelo zovrel strelecký pokus Tomášeka, ktorý si to ešte pozrel na kocke nad ľadom a nie príliš nadšený si sadal medzi spoluhráčov.
44:09
Dylan Guenther obral Čechov v strednej tretine. Spravil pár krokov, vďaka ktorým sa dostal do útočného pásma. Smer jeho strely zmenil Krejčík.
43:36
Česi vedeli, že sa bude pískať zakázané uvoľnenie. Preto k tomu tak aj pristúpil Krejčík a neponáhľal sa za pukom. Buly pred Binningtonom.
42:49
Ondřej Kaše dostal úder hokejkou do oblasti hlavy. Chytil sa za postihnutú časť, ale Kanada nepôjde do štyroch. Hrá sa ďalej.
41:01
goalKanada dala gól! Ešte ani nestihol odznieť trest pre Kempného miestnym hlásateľom a už opúšťa trestnú lavicu. DYLAN COZENS umiestnil strelu do pravého horného rohu. Asistencie: Owen Power a Nick Paul.
40:54
Vylúčenie v tíme Česko:
Michal Kempný – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
40:34
Zacha išiel do kombinácie s Romanom Červenkom. Tomu nesadlo zakončenie z medzikružia. Dobre mal postavenú hokejku Parayko.
40:01
Začala sa tretia tretina.
Tretia tretina sa začne o 17:58.
Hokej tej najvyššej kvality. Prvenstvo po základnej skupine chcú obaja aktéri. Tomu prispôsobili doterajšie dve tretiny. Je sa skutočne na čo pozerať.
40:00
Druhá tretina sa skončila.
39:00
Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
36:53
Dawson Mercer nič nedaroval Krejčíkovi. Český hokejista sa ocitol pod výrazným tlakom, ale dal si pozor na prípadnú chybu.
35:28
Gólovú pozíciu si vypracoval John Tavares. Mohol to Dostálovi poslať kamkoľvek od pravého kruhu. Kanadský strelec však nechal vyniknúť českého protivníka.
importantReklamná prestávka.
34:36
McBain aj Tanev popreháňali českých hráčov v rohu klziska. Mali veľké problémy dostať sa k puku, ku ktorému napokon neprišli. Dostál vyrazil zakončenie po ľade. Mercer neskoro reagoval, a tak nedorážal.
33:06
Byram dal poriadne zabrať brankárovi Dostálovi. Ten predviedol ťažký zákrok hokejkou, ktorú neudržal. Kanaďan to myslel naozaj výborne.
importantReklamná prestávka.
32:10
Pierre-Luc Dubois sa v spoločnosti Kundrátka dostal do strely. Kvôli českému obrancovi ale nevypálil presnejšie a nebezpečnejšie. Dostál to jednoznačne ocenil.
30:41
Kanada si vytvorila šancu, avšak z väčšej vzdialenosti. Brandon Tanev strieľal na vyrážačku Dostála, no brankár Čechov nemusel zasahovať.
29:07
Kempný sa zapojil do spolupráce svojho tímu. Kanaďania si však vedeli vypočítať cestu k nemu do rohu. Český obranca ťahal za kratší koniec.
27:26
Pastrňák sa dobre vytočil s pukom a vymenil si miesto s Hájekom. Z jeho hokejky putovala presná strela. Binnington nastavil pravý betón.
importantReklamná prestávka.
26:24
Česi mierne zaváhali vo vlastnej obrannej tretine. Talent Bedard prestrčil puk do voľného miesta na osi pre Guenthera, no ten sa musel veľmi naťahovať, keďže nahrávka nebola presná.
25:27
Hájek okrem palicovej techniky zvládol aj kúsok futbalovej, keď si ideálne prikopol puk na hokejku. Na Binningtona vyvíjal tlak Nečas, Kanada odolala.
24:46
Guhle vôbec nevyužil otvorenú ľavú stranu útočného pásma. Nemal pred sebou ani jedného hokejistu v českom drese. Puk sa mu zošmykol z čepele.
23:15
Výborný strelecký pokus, o ktorý sa postaral Tomášek. Binnington zasahoval ako keby na poslednú chvíľu, no úspešne pre kanadský tím.
22:28
Česi mali dvoch hráčov na útočnej modrej čiare. Martin Nečas chcel šikovne prešmyknúť dnu, ale neposlúchal ho puk, ktorý ani nespracoval.
21:39
Opakovanie vhadzovania a či puk mimo ľadovej plochy. Tieto nepresnosti sprevádzali ostatné sekundy.
20:54
Veľmi srdnatý boj o puk pod kanadskou striedačkou. Gudas ho nehodlal prenechať súperovi zo zámoria.
20:01
Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne o 17:09.
Výborný rýchly hokej ponúkajú dva najlepšie tímy A-skupiny. Kanada mohla viesť, ale Severson zo svojej šance len opečiatkoval Dostálovu bránu.
20:00
Prvá tretina sa skončila.
19:00
Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
importantReklamná prestávka.
17:40
importantDlho bol bez povšimnutia Severson v pravom kruhu! Po zisku nahrávky vypálil! Dostálovi pomohla pravá konštrukcia bránky!
15:11
Kanada hrá s piatimi hráčmi.
14:44
Kundrátek vyslal strelu zápästím. Nečas ju tečoval pred kanadskou bránkou, avšak poriadne vysoko až na ochrannú sieť.
13:11
Vylúčenie v tíme Kanada:
Damon Severson – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
importantReklamná prestávka.
12:24
Lišiacky plán kanadských hráčov. Damon Severson cielene nastreľoval k zadnej tyčke, tam túžil po úspešnom teči McCann. Rozhodlo šťastie, ktoré ostalo pri Čechoch.
11:43
Pastrňák si rozumel s Červenkom, ale iba v strednom pásme. V útočnom už to nefungovalo a nič na tom nezmenil snaživý Zacha.
10:17
Dubois pohrozil českému výberu. Dostál nemal pod kontrolou miesto pri zadnej žŕdke, kde putoval kanadský pokus. Puk sa však neobjavil v sieti.
09:18
Dominik Kubalík bol v streleckej príležitosti. Od ľavého kruhu však nedokázal zamieriť presnejšie. Binnington ostal bez roboty.
07:24
Hagel prišiel do rohu klziska v útočnom pásme po puk. Jeho prítomnosť v tomto priestore jednoznačne odmietol pozorný Kundrátek.
importantReklamná prestávka.
06:43
Dostál schoval puk pod lapačku, ktorý nedokázal lepšie vyslať na bránku Tanev. Špaček ale kvalitne tiesnil kanadského súpera.
06:04
Nekompromisne pálil z modrej čiary skúsený obranca Gudas. Jeho projektil sa ešte obtrel o ruku brániaceho Parayka. Javorové listy sú teraz poriadne skúšané z koncentrácie.
05:34
Pastrňákova dôrazná hra telom prináša Čechom želané ovocie. Kanada prekvapivo pod tlakom, rýchlosťou sa prezentovali Zacha i Červenka.
04:05
importantJakub Flek však zmenil smer hry! Česi sa tlačili do bránky zo všetkých síl! Doraziť to skúšal Beránek, ale Binnington si nedovolil zlyhanie!
03:34
Kubalíkovi nevyšiel atak telom na Oleksiaka. Ten si skúsene udržal puk na hokejke a vyslal ho dopredu spoluhráčom.
02:20
importantKrásny zákrok vyrážačkou! Lukáš Dostál úspešne pokryl nepríjemnú strelu zápästím od Jareda McCanna!
02:18
Česko hrá s piatimi hráčmi.
01:22
Kanaďania zaváhali pri nasledovnej útočnej robote. David Kämpf poľahky získal puk, avšak nevyhadzoval ho po mantineli, ale stiahol sa za bránku, kde číhali problémy.
00:30
importantTlak Kanady! Andrew Mangiapane spôsobil rozruch a Tavares išiel aktívne po dorážke! Dostál má túto náročnú skúšku úspešne za sebou!
00:18
Vylúčenie v tíme Česko:
Jakub Krejčík – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Kanada: Hofer (Binnington) – Parayko (A), Power, Oleksiak, Byram, Severson, Guhle, Zellweger – Mercer, McBain, Tanev – Bedard, Paul, McCann – Tavares (C), Dubois, Hagel – Cozens, Guenther, Bunting – Mangiapane (A).

Tréner: André Tourigny.

Česko: Dostál (Mrázek) – Krejčík, Gudas (A), Kempný, Rutta, Kundrátek, Hájek, Špaček – Pastrňák, Zacha, Červenka (C) – Kaše, Sedlák, Palát (A) – Nečas, Kubalík, Kämpf – Stránský, Flek, Beránek – Tomášek.

Tréner: Radim Rulík.

Rozhodca: Björk, Kaukokari – Briganti, Yletyinen.
Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní posledného zápasu A-skupiny na MS 2024 v Česku medzi Kanadou a Českom.

Kanada


Javorové listy vedú skupinu so 17 bodmi a nepoznajú chuť prehry. V nedeľu večer porazili Švajčiarov po dramatickom priebehu 3:2. Kanaďania majú dvojbodový náskok práve pred českým protivníkom, a tak je tam motivácia potvrdiť si postup do play-off z vedúcej priečky.

Česko

Domáci hokejisti môžu ísť do štvrťfinále z prvého miesta iba jedine v prípade trojbodového triumfu nad vyzývateľom zo zámoria. Česi v sobotu zvládli povinnú jazdu. Suverénneho outsidera skupiny z Veľkej Británie zdolali 4:1. V skupine majú jedinú prehru 1:2 po nájazdoch so Švajčiarmi. Káder doplnili David Pastrňák a Pavel Zacha, ktorým sa skončila klubová sezóna v Bostone.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:20.

Tabuľka: Skupina A

Z = zápasy, V = Výhry, VP = Výhry po predĺžení, PP = Prehry po predĺžení, P = Prehry, B = Body
Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2024»MS v hokeji 2024: Kanada neprehrala ani jeden zápas, po predĺžení zdolala Česko