J. Murray a Jankovičová nebudú obhajovať wimbledonský titul

SITA|12. jún 2008 o 16:36

LONDÝN 12. júna (SITA) - Britský tenista Jamie Murray a Srbka Jelena Jankovičová nebudú obhajovať svoje víťazstvo v miešanej štvorhre na treťom grandslamovom turnaji sezóny, londýnskom Wimbledone (23.

júna - 6. júla). Trojka svetového rebríčka WTA Tour mala na Roland Garros v Paríži problémy s predlaktím pravej ruky, preventívne sa odhlásila z prípravných podujatí v Birminghame a Eastbourne a rozhodla sa koncentrovať iba na singlové vystúpenie v britskej metropole.

Jamie Murray si hľadá novú športovú partnerku. "Dúfam, že s tým nebude problém. Môže to byť napríklad Liezel Huberová, s ktorou som si to v mixe už viackrát vyskúšal," uviedol brat vo dvojhre renomovanejšieho Andyho Murraya pre BBC. Murrayov vlaňajší titul v miešanej štvorhre bol prvým seniorským v areáli All England Lawn Tennis and Croquet Clubu po dvadsiatich rokoch pre hostiteľskú krajinu. Britsko-srbský pár zvíťazil vo finále nad švédsko-austrálskym tandemom Jonas Björkman, Alicia Moliková 6:4, 3:6, 6:1.

Ľavou rukou hrajúci 22-ročný rodák zo škótskeho Dunblane Jamie Murray, 32. vo svetovom párovom renkingu, bude vo wimbledonskej štvorhre mužov účinkovať po boku Bielorusa Maxa Mirného.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»J. Murray a Jankovičová nebudú obhajovať wimbledonský titul