Hurtaj odchádza z Martina, mužstvo MHC posilní Babka

SITA|1. okt 2008 o 20:48

MARTIN 1. októbra (SITA) - Slovenský hokejový klub MHC Martin posilní obranca Daniel Babka, ktorý sa s jeho vedením dohodol na trojročnom kontrakte. Odchovanec martinského hokeja sa podľa internetovej ...

MARTIN 1. októbra (SITA) - Slovenský hokejový klub MHC Martin posilní obranca Daniel Babka, ktorý sa s jeho vedením dohodol na trojročnom kontrakte. Odchovanec martinského hokeja sa podľa internetovej stránky martinského klubu vracia domov po dlhých 11 rokoch a po pôsobení v Slovane Bratislava, Českých Budějoviciach, Zvolene a Košiciach. Portál ďalej informoval, že mužstvo opúšťa skúsený center Ľubomír Hurtaj. "S Hurtajom sme sa po vzájomnej dohode rozhodli ukončiť spoluprácu. Ľubovi chceme aj touto cestou poďakovať za jeho služby v našom tíme," cituje slová generálneho manažéra Aurela Nauša interntetová stránka klubu www.mhcmartin.sk.

Martin je po deviatich odohraných zápasoch hokejovej extraligy so 14 bodmi až na 6. mieste tabuľky najvyššej súťaže. Na spomenuté neuspokojivé výsledky zareagovalo vedenie klubu, ktoré sa v stredu stretlo s hráčmi a trénermi.


Nachádzate sa tu:
Domov