Weiss náhle ochorel, mal vysokú teplotu. Nový hrdina Slovana pochádza z Afriky

Na snímke futbalisti ŠK Slovan Bratislava sa tešia z gólu počas zápasu 2. predkola Ligy majstrov HŠK Zrinjski Mostar - ŠK Slovan Bratislava.
Na snímke futbalisti ŠK Slovan Bratislava sa tešia z gólu počas zápasu 2. predkola Ligy majstrov HŠK Zrinjski Mostar - ŠK Slovan Bratislava. (Autor: TASR)
Pavol Spál|26. júl 2023 o 00:05

Som hrdý na chalanov, v obrane sme podali fantastický výkon, vravel Borjan.

MOSTAR, BRATISLAVA. Slovenský majster sa musel zaobísť bez svojich dvoch najväčších hviezd, dvoch najlepšie platených hráčov.

V Mostare to zvládol aj bez kapitána Vladimíra Weissa a potrestaného Juraja Kucku. 

"Som hrdý na chalanov, v obrane sme podali fantastický výkon. Bolo tam veľa obetavosti," vravel podľa TASR brankár Slovana Milan Borjan. 

Futbalisti Slovana v prvom zápase 2. predkola Ligy majstrov vyhrali na pôde Zrinjski Mostar 1:0. 

„Veľmi dobre sa vysporiadali s ofenzívnym hendikepom. Čo sa týka Mostaru, bol to veľmi príjemný súper. Bol by hriech neuhrať pozitívny výsledok. Ten je pre Slovan perfektný,“ hodnotil v štúdiu RTVS známy expert Ladislav Borbély. 

Pred zápasom tréner Slovana Vladimír Weiss žartoval. „Ak mi poradíte ako skrotiť môjho syna a Tigrana Barseghjana, tak by ste mi veľmi pomohli," vravel. Narážal na temperament a prchkú povahu svojich hráčov. 

Hrdina je z Afriky

Jeho syn nakoniec nehral. V utorok nebol ani na lavičke náhradníkov. Ako informoval klub na sociálnej sieti, k dispozícii nebol zo zdravotných príčin.

„V noci dostal vysokú teplotu. Zostal na hoteli,“ vysvetľoval asistent trénera Boris Kitka.

VIDEO: Vladimír Weiss st. po zápase s Mostarom

Weiss však mohol chýbať aj z iných dôvodov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Weiss náhle ochorel, mal vysokú teplotu. Nový hrdina Slovana pochádza z Afriky