Hrdinku Australian Open Clijstersovú čaká Party time

Kim Clijstersová.
Kim Clijstersová. (Autor: SITA)
SITA|29. jan 2011 o 17:21

Americká tenistka Serena Williamsová zo zdravotných dôvodov neobhajovala titul vo dvojhre žien na Australian Open, na diaľku však bola v obraze o melbournskom dianí.

MELBOURNE.

"Dobrá práca, dievča!! Wow, zanechalo to vo mne dojem! Mama a pritom víťazka??? Si mojou hrdinkou!! Bozkáva Serena," uviedla prostredníctvom Twitteru mladšia zo známych amerických tenisových sestier krátko po sobotňajšom finále, v ktorom Belgičanka Kim Clijstersová zdolala Číňanku Na Li 3:6, 6:3, 6:3.

Američan Bob Bryan po zisku piateho miestneho deblového titulu s bratom Mikom adresoval Clijstersovej verejnú výzvu: "Hej, Kim. Poď s nami oslavovať, akurát začíname. Dúfam, že aj s manželom Brianom prídete. Party time!!!" Bryanovci a Clijstersová spolu s Dánkou Caroline Wozniackou silvestrovali v Thajsku v rámci miestneho exhibičného podujatia.

"Gratulujem Kim! Výborne zmajstrované!" ozvala sa spomenutá Wozniacka. "Skvelá robota, Kim. Teším sa spolu s tebou," uviedla Bieloruska Viktoria Azarenková. "Blahoželám zaslúženej šampiónke. Pôsobivé. A skláňam sa pred jej manželom Brianom, ktorý si vždy dokáže zachovať chladnú hlavu," podotkla Američanka Lindsay Davenportová.

"Neskutočná noc pre ženský tenis. Kvalita od začiatku do konca," pridal pochvalu bývalý kapitán daviscupovej reprezentácie USA Patrick McEnroe. "Zaslúžila si si to, hrala si úžasne. Vychutnaj si úspech, si skvelá," napísala Clijstersovej bratislavská rodáčka Jarmila Grothová.

"Bol to skvelý zápas, veľmi intenzívny. Uľavilo sa mi, keď som ho mala úspešne za sebou," priznala prostredníctvom Twitteru samotná Clijstersová.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Hrdinku Australian Open Clijstersovú čaká Party time