Dvorský strelil ďalší neuveriteľný gól. Je najlepší, hovoria experti

Dalibor Dvorský.
Dalibor Dvorský. (Autor: twitter.com/StLouisBlues)
Oh my Hockey|4. júl 2023 o 06:45

Neprišiel, aby si zobral šiltovku a tričko.

ST. LOUIS. Nováčikovský kemp St. Louis Blues má momentálne na Slovensku najviac sledujúcich. Dôvodom je Dalibor Dvorský.

Desiatke draftu sa náramne darí. Tamojším fanúšikom ukazuje, prečo bol desiatkou draftu, a že sa majú na čo tešiť.

V noci z pondelka na utorok sa postaral o ďalšie úžasné momenty. Pozornosť upútal najmä vtedy, keď z otočky vystrelil bekhendom a prekonal brankára.

Kemp novinársky pokrýva viacero novinárov a Dvorský najviac upútal ich pozornosť. On sám potvrdzuje, že do toho dáva všetko.

"Preto som tu. Chcem urobiť dojem a ukázať sa pred ľuďmi, ktorí do mňa vložili dôveru. Nie som tu preto, aby som si zobral šiltovku a tričko," povedala desiatka draftu.

Novinár Lou Korac z NHL.com o ňom napísal: "Má veľmi šikovné ruky. Všetko, čo robí, má premyslené a každá jeho strela trafí bránku, nezáleží, odkiaľ strieľa."

Blues majú z jeho prvých momentov v ich drese radosť. Potvrdzujú to slová ľudí, ktorí majú mladíkov na starosti. O Dvorskom sa len pozitívne vyjadroval Alexander Steen, klubový konzultant pre vývoj európskych talentov.

"Je veľmi dobrý a súťaživý. Je pokorný, zvedavý, chce sa učiť. Je aj silný. Očarila ma sila v jeho rukách a aj keď proti nemu tvrdo bojujete, stále si dokáže s ľahkosťou vybojovať puk. Je to veľmi talentovaný hráč a skvelý človek," nešetril Steen chválou.

Ďalší zápas prospektov St. Louis sa odohrá v utorok o 17.00. Sledovať ho je možné na YouTube kanáli klubu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Dvorský strelil ďalší neuveriteľný gól. Je najlepší, hovoria experti