VIDEO: Strelil druhý gól v kariére. Brankár Penguins sa stal rekordérom

Alex Nedeljkoviv sa raduje z gólu.
Alex Nedeljkoviv sa raduje z gólu. (Autor: X / WBS Penguins)
Oh my Hockey|18. nov 2023 o 07:20

Prvý gól v AHL strelil Patrik Koch.

NEW YORK. Brankár Alex Nedeljkovic strelil v drese Wilkes-Barre/Scranton Penguins už druhý gól v zámorskej hokejovej AHL. Stal sa prvým brankárom v histórii, ktorému sa to podarilo.

V čase 58:56 v zápase proti Providence využil príležitosť. Pri hre súpera bez brankára zo seba rýchlo striasol puk a poslal ho priamo do siete. Uzavrel stav zápasu na 4:2.

VIDEO: Gól Alexa Ne deljkovica

Po prvý raz sa vo farmárskej lige presadil ešte v roku 2018, keď chytal za Charlotte. V minulosti skóroval aj v nižšej ECHL.

Zo slovenských hokejistov nastúpili do diania Marián Studenič, Patrik Koch, Martin Chromiak, Adam Sýkora, Šimon Nemec, Jakub Demek a Pavol Regenda.

Prvý gól v súťaži strelil obranca Tucsonu Koch. Strieľal od modrej čiary. Po šiestich zápasoch má bilanciu 1+2.

VIDEO: Prvý gól Patrika Kocha v AHL

Jeho tím podľahol Coachella Valley 2:3 po samostatných nájazdoch. Za víťazné mužstvo sa presadil Marián Studenič, ktorý poslal duel v čase 57:45 do predĺženia.

Martin Chromiak si pri prehre 4:5 proti Calgary pripísal mínusku, Adam Sýkora raz vystrelil pri prehre Hartfordu proti Syracuse, Šimon Nemec mal mínusku pri prehre 1:2 po predĺžení proti Springfieldu, Jakub Demek patril s tromi strelami k najaktívnejším strelcom Hendersonu pri prehre s Abbotsfordom a Regendovo San Diego nestrelilo Charlotte ani gól.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»AHL»VIDEO: Strelil druhý gól v kariére. Brankár Penguins sa stal rekordérom