Honzek ako uragán. Tromi bodmi zariadil výhru, bol prvou hviezdou

Samuel Honzek.
Samuel Honzek. (Autor: X / Vancouver Giants)
Oh my Hockey|4. dec 2023 o 07:40

Góly strieľali Dvorský, Petrovský a Mišiak.

VANCOUVER. Slovenský hokejový útočník Samuel Honzek nastúpil do rozbehnutej sezóny po dlhšej maródke. Absencia sa na ňom ale neprejavila.

Po sobotňajšom dvojgólovom predstavení sa blysol tromi asistenciami v nasledovnom zápase WHL. Vancouver Giants vyhrali na ľade Spokane 4:3.

Nový kapitán "obrov" bodoval v 17. minúte pri góle na 1:0, v 29. minúte pri zvýšení na 2:0 i v oslabení v čase 29:55, keď Leslie strelil víťazný gól zápasu.

Strelecky sa darilo Daliborovi Dvorskému, ktorý pomohol Sudbury vybojovať bod za prehru 4:5 po nájazdoch svojím 14. gólom v ročníku.

VIDEO: Gól Dalibora Dvorského proti Mississauge

Strelecky sa zo Slovákov presadil aj Servác Petrovský, ktorého Owen Sound prehralo proti Erie Otters 5:8. Z tohto víťazstva sa radovali Martin Mišiak s jedným gólom a Ondrej Molnár s dvomi asistenciami.

Filip Mešár rozšíril svoje štatistiky o 29. bod v 17. dueli. Asistoval pri výhre Kitcheneru 6:3 nad Sarniou.

Brankár Damian Slávik si udržuje čísla jedného z top brankárov OHL. Pri výhre Guelphu 3:2 nad Oshawou pochytal 27 striel.

V QMJHL bodoval Peter Repčík, ktorý si pripísal dve asistencie a štyri plusky. Jeho Drummondville vyhral nad Quebecom suverénne 10:3.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»WHL»Honzek ako uragán. Tromi bodmi zariadil výhru, bol prvou hviezdou