VIDEO: Kapitán Kladna vyhodil zo šatne kameramana. Boli v tom emócie, kajal sa

Radek Smoleňák v drese Kladna.
Radek Smoleňák v drese Kladna. (Autor: Rytíři Kladno/ Josef Poláček)
Sportnet|22. apr 2024 o 15:25

Radek Smoleňák sa za svoje správanie ospravedlnil.

BRATISLAVA. Sú tradičnou súčasťou hokejových prenosov Českej televízie. Zábery do šatní, hoci len na niekoľko sekúnd, majú divákovi ponúknuť zaujímavý pohľad do zákulisia a zatraktívniť športový zážitok.

Podľa dohody môže televízny štáb zotrvať v šatni dve minúty, no počas baráže medzi Vsetínom a Kladnom musel kameraman predčasne opustiť priestory.

Doslova ho vyhodil zo šatne kapitán Kladna Radek Smoleňák. "Choď s tým do prdele. Makaj," hovoril mu niekdajší hráč bratislavského Slovana.

Smoleňák má síce už 37 rokov, no napriek tomu nedokázal skrotiť svoje emócie. Nahnevaný bol zrejme pre to, že si Kladno nepostrážilo koniec druhej tretiny a štyri sekundy pred sirénou inkasovalo gól na 2:3. 

Hráč, ktorého pred takmer 20 rokmi draftovala Tampa Bay, si neskôr uvedomil, že jeho správanie nebolo adekvátne a na sociálnych sieťach sa ospravedlnil.

VIDEO: Radek Smoleňák vyhodil kameramana zo šatne Kladna

"Chcel by som sa ospravedlniť ľuďom aj kameramanom za správanie po druhej tretine, boli v tom emócie. Povedal som veci, ktoré nepatria do televízie. 

Samozrejme vážim si prácu, ktorú Česká televízia robí pre český hokej. Už sa to nebude opakovať. Veľké ospravedlnenie," uviedol Smoleňák.

Po zápase mohol mať dobrú náladu, keďže Kladno udržalo skóre 3:2, vyhralo aj tretí barážový duel a je blízko k zotrvaniu v extralige.

Paradoxné je, že to bol druhý incident, ktorý sa televízii udial za jeden deň.

V extraligovom finále sa obul do experta ČT Milana Antoša tréner Pardubíc Marek Zadina za údajne ovplyvňovanie série a vyvíjanie tlaku na rozhodcov.

Nečakane rušný deň v športovej sekcii Českej televízie vtipne okomentoval na sociálnej sieti X šéfkomentátor Robert Záruba. 

"21. apríl, deň emócii a ospravedlnení Českej televízii. Pôvodne to mal byť môj jediný úplne voľný aprílový deň. Tak snáď niekedy v máji," uviedol.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Česko»1. česká hokejová liga»VIDEO: Kapitán Kladna vyhodil zo šatne kameramana. Boli v tom emócie, kajal sa