HC Lev Poprad je stále bez hráčov

(Autor: ilustračné - SITA)
SITA|9. jún 2011 o 14:22

Štyridsiatka hráčov bola oslovená, kontrakt doposiaľ nepodpísal ani jeden.

POPRAD. Nováčik Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) popradský HC Lev stále nemá zmluvne zaviazaného žiadneho hráča.

Na štvrtkovom tlačovej konferencii v Poprade to uviedol tréner Radim Rulík. "Oslovili sme 35 až 40 hráčov. Oslovení boli tí, ktorí môžu v sezóne podať viac než stopercentný výkon. Mohol by som hovoriť o menách hráčov, ktorých sme oslovili, ale keďže ešte ani jeden nepodpísal zmluvu, nebudem sa vyjadrovať," uviedol Rulík.

Rozpočet HC Lev činí 12-13 miliónov eur

HC Lev už vie, s akým rozpočtom bude disponovať vo svojej úvodnej sezóne.

"Rozpočet klubu HC Lev je vo výške 12 - 13 miliónov eur, v súčasnosti je sponzormi pokrytý vo výške 80 %, nebránime sa však tomu, aby do 'rodiny', ako spomenul pán Telenský, prichádzali ďalší sponzori," skonštatoval na štvrtkovej tlačovej konferencii v Poprade obchodný a finančný riaditeľ klubu Marcel Binek.

Trénerom Tatranských vlkov Aleš Totter

Trénerom tímu Mládežníckej hokejovej ligy (MHL) Tatranskí vlci, ktorého domovom je slovenský Poprad, bude Aleš Totter. "Aleš Totter bude trénerom, mužstvo bude zložené z československých hráčov, ktorých bude možné postupne zapracovať do prvého tímu v KHL," uviedol športový riaditeľ klubu Sergej Sošnikov.

Totter v minulosti trénoval v Jihlave, v sezóne 2010/2011 pôsobil v zámorí, kde v Detroite spoznával miestny systém výchovy hokejovej mládeže.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»HC Lev Poprad je stále bez hráčov