Hantuchová pred zápasom s Lisickou: Naposledy ma rozbila

Daniela Hantuchová
Daniela Hantuchová (Autor: SITA/AP)
SITA|3. nov 2011 o 13:25

Slovenská tenistka pociťuje pred piatkovým zápasom s Nemkou Sabine Lisickou Turnaja majsteriek na Bali rešpekt pod vplyvom tohtoročnej skúsenosti.

NUSA DUA. Slovenská tenistka Daniela Hantuchová pociťuje pred piatkovým zápasom (13.00 h SEČ) s Nemkou Sabine Lisickou vo štvrťfinálovom 1. kole Turnaja majsteriek na indonézskom ostrove Bali rešpekt pod vplyvom tohtoročnej skúsenosti.

"Súperka má skvelú hru. Keď sme naposledy hrali proti sebe v birminghamskom finále, rozbila ma. Myslím si, že miestny dvorec sedí jej hre viac ako mojej," povedala Hantuchová pre internetovú stránku Tenisovej asociácie žien a dodala:

"Z tréningov na Bali som však mala pomerne dobrý pocit a nastúpim s túžbou po víťazstve - takto pristupujem ku každému zápasu. Pokúsim sa počínať si od prvej loptičky agresívne a uvidíme, čo to prinesie."

Malé MS pre rebríčkovo najvyššie postavené víťazky podujatí so štatútom International sa od roku 2012 sťahujú do Sofie. "Všetky sme smutné z toho, že Bali končí. Každý, kto tu niekedy bol, sa vždy teší na návrat. Je to prekrásne miesto, upokojujúce, bez rušivých aspektov. Tenistkám pomáha hrať lepšie, pretože si vychutnávajú každú minútu pobytu," podotkla Hantuchová.

Dvadsaťosemročná popradská rodáčka o svojej sezóne 2011 skonštatovala: "Bolo to v poriadku. Na začiatku roka som bojovala so zranením, čo nebolo dobré. Potom som však získala titul v Pattayi a bol to príjemný odraz k sérii dobrých výsledkov. Stredná fáza - počnúc Roland Garros, kde som zdolala svetovú jednotku vo dvoch setoch - bola najlepšia. Mala som aj výbornú trávnatú časť, dosiahla som spomenuté finále v Birminghame, semifinále v Eastbourne. Leto mohlo byť aj úspešnejšie, ale celkovo to podľa mňa vychádza okej."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Hantuchová pred zápasom s Lisickou: Naposledy ma rozbila