Hajdúch na skúške v FC Plymouth Argyle

SITA|14. júl 2008 o 13:26

PLYMOUTH 14. júla (SITA) - Slovenský futbalový brankár so skúsenosťami v reprezentácii Ľuboš Hajdúch z MFK Ružomberok je od nedele na trojdňovej skúške v anglickom klube FC Plymouth Argyle. Informáciu ...

PLYMOUTH 14. júla (SITA) - Slovenský futbalový brankár so skúsenosťami v reprezentácii Ľuboš Hajdúch z MFK Ružomberok je od nedele na trojdňovej skúške v anglickom klube FC Plymouth Argyle. Informáciu priniesla internetová stránka Vital Football a pre agentúru SITA ju potvrdil obchodný riaditeľ Liptákov Michal Mertinyák. Dvadsaťosemročný gólman má u "Pilgrims" v rámci ich hľadania posily medzi tri žrde konkurenciu v Grahamovi Stackovi (v minulosti Reading, odtiaľ hosťovania v Leedse a Wolverhamptone) či Poliakovi Grzegorzovi Szamotulskom (naposledy Preston North End). Plymouth v uplynulej sezóne druhej najvyššej anglickej dlhodobej súťaže The Championship skončil na 10. mieste v tabuľke.

"S touto skúškou sme súhlasili, pretože Ľuboš bude mať po príchode ešte dostatočný čas opätovne sa zapojiť pred začiatkom Corgoň ligy do prípravy mužstva. Zatiaľ sme neuvažovali nad možnou náhradou, ak by na testoch uspel. Múdrejší budeme v pondelok večer, prípadne v utorok," skonštatoval Michal Mertinyák.


Nachádzate sa tu:
Domov