Graňák naštartoval obrat Dinama, Moskovčania vedú 3:0

(Autor: TASR)
SITA|26. mar 2013 o 18:59

Ani vedenie 2:0 po dvoch tretinách nestačilo Petrohradu na výhru.

MOSKVA. Hokejisti Dinama Moskva vyhrali aj tretie finále Západnej konferencie Kontinentálnej hokejovej ligy nad SKA Petrohrad, keď sa im pri úspechu 4:2 podaril v záverečnej dvadsaťminútovke veľký obrat. Po dvoch tretinách viedol Petrohrad 2:0 a bol na dobrej ceste získať prvé víťazstvo v sérii.

Domáce Dinamo však v tretej časti dokázalo streliť štyri góly a získať prvý mečbal do boja o Gagarinov pohár. Obrat naštartoval už v 16. sekunde poslednej dvadsaťminútovky slovenský obranca Dominik Graňák, ktorý sa gólovo presadil druhýkrát v sérii.

Na 2:2 vyrovnával Alexej Cvetkov, po jeho zásahu sa hralo ešte vyše minútu a až následne rozhodcovia po prerušení hry a konzultácii s videorozhodcom potvrdili gól.

Dinamu vyšiel záver, 7 sekúnd pred sirénou sa presadil Konstantin Kasiančuk a pri následnej power-play pečatil výsledok Jurij Babenko. V poradí štvrtý zápas série sa hrá v stredu v Moskve.

Dinamo Moskva - SKA Petrohrad 4:2 (0:0, 0:2, 4:0) - stav série: 3:0

Góly: 41. Graňák (Gorovikov, Kvapil), 49. Cvetkov (Kokarev), 60. Kasiančuk (Mironov), 60. Babenko (Soin) - 29. Tichonov (Maartensson, Thoresen), 34. Maartensson (Dallman, Tichonov), 7896 divákov

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Graňák naštartoval obrat Dinama, Moskovčania vedú 3:0