Úroveň Oktagonu ho ohromila. Gastelum: Bola to náramná šou, rád sa vrátim

Kelvin Gastelum.
Kelvin Gastelum. (Zdroj: MMAJunkie)
SvetMMA|7. dec 2021 o 11:36 (aktualizované 7. dec 2021 o 11:36)

Popredný bojovník UFC bol zo šou domácej organizácie unesený.

BRNO. Hoci na turnaji sám nezápasil, už len jeho prítomnosť na turnaji uplynulom podujatí Oktagon 29 budila veľkú pozornosť.

Elitný bojovník svetovej organizácie UFC Kelvin Gastelum sa cez víkend v Oktagone predstavil ako komentátor prenosu v anglickom jazyku.

Už pred vypuknutím turnaja sa na sociálnych sieťach fotkou s 30-ročným Američanom pochválilo niekoľko bojovníkov či fanúšikov.

Gastelum sa k príležitosti komentovať podujatie najväčšej československej ligy dostal cez svojho priateľa zo šou The Ultimate Fighter Lukea Barnetta.

Obaja zápasníci tak sprevádzali večer divákov turnajom komentárom v anglickom jazyku.

Počas večera to bol zo strany Barnetta a Gasteluma dobrý výkon. Obaja si počas komentovania duelov neváhali vymieňať pozitíva na adresu bojovníkov či turnaja, ako takého.

S odstupom času sa na sociálnej sieti Instagram k príležitosti zúčasniť sa podujatia Oktagon 29 Kelvin Gastelum vrátil. V príspevku neskrýval svoje nadšenie z organizácie, no nezabudol ani vypichnúť výkony Kozmu, Keitu a Adasa.

Aby toho nebolo málo, rodák z Kalifornie verí, že sa už čoskoro k príležitosti komentovať turnaj Oktagonu vráti.

„Mal som úžasnú príležitosť komentovať pre skvelú európsku organizáciu menom Oktagon MMA. Pravdupovediac som nevedel, čo mám čakať a ako to vypáli. V prvom rade chcem povedať, že som bol unesený v tom najlepšom zmysle slova. Úroveň manažmentu, produkcie, zázemia a predovšetkým kvalita súbojov bola obrovská. MMA v Európe urobilo za posledné roky veľký krok vpred, čoho som bol aj svedkom uplynulý víkend.

Šampión David Kozma bol ospevovaný a nutne povedať, že zaslúžene, bola to náramná šou, ktorá skoro zbúrala halu. Oktagon bude už čoskoro medzi najlepšími svetovými ligami.

Nemôžem byť vďačnejší za túto príležitosť Ondřej Novotný a Pavol Neruda. Verím, že sa čoskoro vrátim a opäť budem toho súčasťou. Zapamätajte si mená: Losanna Keita, Arda Adas a David Kozma. Nakoniec veľká vďaka patrí aj môjmu bratovi zo šou The Ultimate Fighter 17 Lukeovi Barnattovi,“ znel odkaz dlhoročného bojovníka americkej UFC.

Pochvalné slová Gasteluma na adresu Oktagonu sú určite veľkým zadosťučinením pre celú organizáciu.

Spolupráca s elitným bojovníkom otvára nové možnosti pre vedenie Oktagonu v rámci expanzie do nových krajín, no napomáha tiež celkovému vnímaniu domácej scény zmiešaných bojových umení v zahraničí.

Hoci sa momentálne v UFC Gastelum nachádza na nepriaznivej vlne prehier, jeho zápasnícké resumé obsahuje len tých najlepších súperov.

Asi najcennejšou výhrou v kariére zástupcu klubu MMA Kings je porážka bývalého šampióna strednej divízie UFC Michaela Bispinga z novembra 2017.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Úroveň Oktagonu ho ohromila. Gastelum: Bola to náramná šou, rád sa vrátim