Slovan zdolal súpera z tretej ligy, žiadny debakel sa však nekonal

Futbalisti Slovana Bratislava.
Futbalisti Slovana Bratislava. (Autor: TASR)
Sportnet|9. okt 2021 o 16:20

Ďalším súperom majstra bude Slávia TU Košice.

Slovnaft Cup - 3. kolo 

ŠK Prameň Kováčová - ŠK Slovan Bratislava 0:2 (0:1)

Góly: 14. Hrnčár, 59. Dražič

Zostavy a podrobné štatistiky nájdete na tomto odkaze >>>

KOVÁČOVÁ. Futbalisti ŠK Slovan Bratislava postúpili do 4. kola Slovenského pohára. V sobotu zvíťazili na ihrisku treťoligového ŠK Prameň Kováčová 2:0.

Pre miestnu obec to bol futbalový sviatok. Cestu na štadión si našlo 1495 divákov, ktorí vytvorili veľmi dobrú atmosféru. 

Skóre stretnutia otvoril v 14. minúte David Hrnčár, ktorý ťažil zo spätnej prihrávky Jurija Medveděva. Domáci však dlho mohli pomýšľať na vyrovnanie. 

To sa však vzdialilo tesne pred uplynutím hodiny hry, keď sa po spolupráci striedajúcich hráčov presadil Dejan Dražič. Slovan si následne postrážil postup do ďalšieho kola, v ktorom ho čaká Slávia TU Košice.

"Kováčová hrala obetavo, mala nepríjemné brejky. Prišli sme však s cieľom postúpiť, a to sme splnili. Samozrejme, v našom výkone bol priestor na zlepšenie. Mohli sme hrať priamočiarejšie, taktiež škoda nepremenených príležitostí. 

Atmosféra bola ako vždy na týchto zápasoch úžasná. Rovnako prostredie v Kováčovej sa nám všetkým páčilo. Môžem len poďakovať všetkým ľuďom, ktorí prišli podporiť či už nás, alebo súpera," vyhlásil pre klubový web David Hrnčár.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Slovan zdolal súpera z tretej ligy, žiadny debakel sa však nekonal