Slovan ťahali gólmi Slováci. Weiss po zápase kritizoval útočníkov aj ligu

David Hrnčár.
David Hrnčár. (Autor: TASR - Pavel Neubauer)
Michal Šášky, Titanilla Bőd|23. júl 2022 o 23:35 (aktualizované 24. júl 2022 o 19:40)

Weiss kritizoval vedenie Fortuna ligy, ÚLK na to reagovala.

BRATISLAVA. „My chceme Slovan!“ kričali nespokojní fanúšikovia Slovana po prvom zápase sezóny. Bratislavčania v ňom na Tehelnom poli remizovali s Dinamom Batumi 0:0.

Slovanisti predviedli slabý výkon, pôsobili nezohrato, nerozohrane. V Gruzínsku postup vybojovali v predĺžení, následne prehrali prvé ligové kolo v Podbrezovej.

Fanúšikovia boli nespokojní, no nezanevreli. Vycestovali do Budapešti a teraz ich na ligový súboj s Trenčínom prišlo vyše päťtisíc. Očakáva sa, že v stredu bude v odvete druhého predkola Ligy majstrov proti Ferencvárosu vypredané.

Za Slovan skórovali Slováci

Zápas sa hral vo vyše 30-stupňovej horúčave, čo sa časom prejavilo aj na výkonoch hráčov. Fanúšikovia však povzbudzovali neúnavne.

A slovanisti sa im za to odvďačili. Po prestriedaní v druhom polčase zvýšili aktivitu a napokon vyhrali suverénnym spôsobom aj výsledkom.

Slovan Bratislava - AS Trenčín 4:0

Góly: 36. a 90. Hrnčár, 68. Green, 82. Kucka

Slovan: Chovan - Hrnčár, Abena (79. Križan), De Marco, Lovat - Agbo, Mustafič (76. Kankava) - Green, Holman (68. Kucka), Čakvetadze (68. Barseghjan) – E. Ramirez (68. Šaponjič)

Trenčín: Kukučka - Madu, Stojsavljevič, Pires, Kozlovský (46. Ďuriška) - Lavrinčík (88. Gajdoš), Bainović, Ibrahim – Soares, Kupusovič (88. Letenay), Kmeť (46. C. Ramirez)

tatistiky zo zápasu nájdete na tomto odkaze >>>/

V minulosti fanúšikovia vyčítali vedeniu Slovana, že belasý dres si oblieka priveľa legionárov, zatiaľ čo v minulosti bol klub výberom toho najlepšieho v krajine. 

Generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík mladší s týmto pohľadom nesúhlasil.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Slovan ťahali gólmi Slováci. Weiss po zápase kritizoval útočníkov aj ligu