Slovan a drahé posily? Pýtali trojnásobok, čo sme sa dohodli, tvrdí šéf

Futbalisti Slovana Bratislava.
Futbalisti Slovana Bratislava. (Autor: TASR)
Pavol Spál|4. sep 2024 o 18:00

Posila Slovana? Trpel, že ho nevedeli pochopiť.

BRATISLAVA. Zaujal niekoľkými stážami vo veľkokluboch. Bol v Ajaxe Amsterdam, v Bayerne Mníchov, či na pôde Arsenalu Londýn. 

V slovenskej lige debutoval už v šestnástich, v drese AS Trenčín. Dlho je považovaný za veľký talent slovenského futbalu.

Už vlani ho do národného tímu povolal tréner Francesco Calzona. Aj šéf Slovana Vladimír Weiss po vzájomnom zápase naňho upozornil: „Trenčania majú výborného Artura Gajdoša,“ vravel. 

Stále iba dvadsaťročný stredopoliar prestúpil z AS Trenčín do bratislavského Slovana. V posledný deň prestupového obdobia pre hlavnú fázu Ligy majstrov. 

„Artura Gajdoša sme dlhodobo sledovali a všímali sme si jeho progres i potenciál smerom do budúcna. Je to mladý slovenský futbalista, ktorý môže v našom drese napredovať a rozvinúť svoj talent,“ opisoval generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík junior.

Angažmán šikovného stredopoliara sa očakával. Zastupuje ho agentúra Atlas Sports, ktorá má veľmi blízko k Slovanu. Ich klientom je aj Dávid Strelec. 

Aj toto sa dozviete v článku

  • Prečo Slovan neutráca tak, ako verejnosť čakala?
  • V čom je nový mladík zvláštny a výnimočný?
  • Koľko mohol stáť Artur Gajdoš?
  • Ako trpel, že ho nevedeli pochopiť?

Ako trpel, že ho nevedeli pochopiť

Slovenský gigant sa o Artura snažil dlhodobo. „Po dlhšej dobe sme zrealizovali prestup medzi dvomi slovenskými klubmi, čo len potvrdzuje, že sa to dá, pokiaľ majú obe strany adekvátne očakávania a pozície,“ vravel Kmotrík. 

„Práve takéto transfery môžu pomôcť všetkým zainteresovaným stranám od hráča cez oba kluby,“ verí Kmotrík. 

Kto je Artur Gajdoš? V čom je zvláštny či výnimočný?

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Slovan a drahé posily? Pýtali trojnásobok, čo sme sa dohodli, tvrdí šéf