Slovan zverejnil súpisku pre EKL, nechýbajú stálice aj trojica posíl

Vladimír Weiss ml. a Juraj Kucka v zápase proti Bazileju.
Vladimír Weiss ml. a Juraj Kucka v zápase proti Bazileju. (Autor: TASR)
Sportnet, TASR|4. feb 2023 o 14:20

Slovan bude pokračovať v Konferenčnej lige UEFA.

BRATISLAVA. Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava zverejnil súpisku hráčov, s ktorými sa predstaví v jarnom pokračovaní v pohárovej Európe.

Vďaka víťazstvu v skupinovej časti Európskej konferenčnej ligy si "belasí" vybojovali priamy postup do osemfinále, ale na svojho súpera ešte musia počkať.

V 21-členom menoslove hráčov figurujú traja brankári, siedmi obrancovia, ôsmi stredopoliari a takisto aj trojica útočníkov.

Nechýbajú stálice ako Juraj Kucka, Vladimír Weiss ml., brankár Adrián Chovan či trojica posíl, ktoré Slovan predstavil počas tohto týždňa - obranca Maudo Jarjué a útočníci Malik Abubakari i Sharani Zuberu.

Naopak, z jesennej súpisky vypadlo až šesť mien - obranca Myenty Abena, stredopoliari David Hrnčár, Ibrahim Rabiu, Alen Mustafič a útočníci Eric Ramirez a Ivan Šaponjič. Informoval o tom web slovenského majstra.

Klub môže pred jednotlivými zápasmi doplniť súpisku hráčmi z tzv. B-listu, na ktorom sa však môžu nachádzať len futbalisti narodení po 1. januári 2001, ktorí doteraz strávili v klube prinajmenšom dva roky.

V prípade klubu z Tehelného poľa teda na B-liste môžu byť stredopoliar Filip Lichý, brankár Branislav Chudík či obranca Alexander Tóth.

Súpiska Slovana Bratislava pre jarnú čas EKL:

Brankári: Adrián Chovan, Adam Hrdina, Martin Trnovský

Obrancovia: Vernon De Marco, Maudo Jarjué, Guram Kašia, Richard Križan, Lucas Lovat, Jurij Medveděv, Lukáš Pauschek

Stredopoliari: Uche Agbo, Tigran Barseghjan, Giorgi Čakvetadze, André Green, Jaba Kankava, Juraj Kucka, Vladimír Weiss ml., Jaromír Zmrhal

Útočníci: Malik Abubakari, Aleksandar Čavrič, Sharani Zuberu

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Konferenčná liga»Slovan zverejnil súpisku pre EKL, nechýbajú stálice aj trojica posíl