Líder tretej ligy Východ otočil zápas už tretí raz po sebe. Súper sa nevie dostať z krízy

Momentka zo zápasu Rimavská Sobota - Stropkov.
Momentka zo zápasu Rimavská Sobota - Stropkov. (Autor: Titanilla Bőd)
Titanilla Bőd|13. máj 2024 o 08:30

20-ročný hráč zo Senegalu dal dva góly.

RIMAVSKÁ SOBOTA. „My tú ligu aj tak vyhráme,“ znelo z kabíny hostí po zápase 26. kola III. ligy Východ medzi MŠK Rimavská Sobota a MŠK Tesla Stropkov.

Líder zo Stropkova vyhral 2:1 a upevnil si pozíciu na čele tabuľky.

Muž zápasu zo Senegalu

Po jesennej časti to vyzeralo tak, že tento súboj môže byť kľúčový v boji o prvé miesto. Rimavská Sobota strácala vtedy na vedúci Stropkov iba jeden bod.

Jarné výsledkové trápenie Gemerčanov však spôsobilo, že v čase vzájomného súboja mal Stropkov pred Rimavskou Sobotou už deväťbodový náskok a jeho hlavným konkurentom v boji o prvé miesto sa stala Stará Ľubovňa.

„Rimavská Sobota je kvalitné mužstvo. Možno majú krízu, ale tí hráči sú stále kvalitní, ktorí vedia situácie pripraviť aj zakončiť. Boli nebezpeční. Veľmi si toto víťazstvo vážim, Rimavská Sobota nie je slabý súper,“ zdôraznil po zápase tréner Stropkova Ján Šafranko.

Prvý gól stretnutia strelili domáci, presadil sa Nigérijčan Emmanuel Emeka Okonji. Mal na nohách aj druhý gól, ale zblízka prestrelil bránu.

Hostia v druhej polovici prvého polčasu vypracovali čoraz viac príležitostí, ktoré však nepremenili, alebo sa vyznamenal brankár Branislav Sokol.

Napokon však po zisku lopty na polovici súpera a následnej rýchlej akcii vyrovnal Aliou Diao.

20-ročný futbalista zo Senegalu pridal v úvode druhého polčasu po rohu aj ďalší gól, ktorý bol víťazný.

„Zase sme zlyhali“

Rimavskosoboťania nevyhrali už osem zápasov po sebe. V posledných piatich stretnutiach získali iba bod. Ostatné štyri prehrali napriek tomu, že vo všetkých strelili prvý gól.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Líder tretej ligy Východ otočil zápas už tretí raz po sebe. Súper sa nevie dostať z krízy