Sprenevera alebo krádež? Hamšík vypovedal na polícii, obvinila ho bývalá spoločníčka

Marek Hamšík.
Marek Hamšík. (Autor: TASR - Jaroslav Novák)
Michal Šášky|21. aug 2023 o 12:05 (aktualizované 21. aug 2023 o 19:07)

Hamšík tvrdí, že ide o pomstu.

BRATISLAVA. Bývalý futbalový reprezentant Marek Hamšík vypovedal na polícii. Informáciu priniesol portál tvnoviny.sk.

Podľa informácií televízie Markíza ho bývalá spoločníčka Veronika Gondášová obviňuje, že ju nezákonným spôsobom obral o polovicu športovo-zábavného areálu Bounce Park v Banskej Bystrici, ktorý spolu založili.

„Hamšík tvrdí, že ide o pomstu, lebo je voči nej vedené iné trestné stíhanie zo sprenevery v súvislosti práve so športovým komplexom Bounce Park,“ píše spomenutý portál.

Zatiaľ, čo Hamšíkovci vinia bývalú spolukonateľku zo sprenevery, ona tvrdí, že ju pripravili o päťdesiatpercentný podiel.

„Ja som ako fyzická osoba priniesla hotový projekt, oslovili sme Mareka Hamšíka, prostredníctvom jeho otca Richarda Hamšíka s tým, že sme sa na rovinu priznali, že my ako rodina nedisponujeme tak veľkými financiami na to, aby sme dokázali takýto projekt zrealizovať,“ povedala Gondášová pre Markízu.

Podľa reportáže v televízii vypovedal Hamšík na polícii pred vyšetrovateľkou takmer dve hodiny.

„Na základe toho, že celú investíciu finančnú v hodnote cca 3,2 milióna eur financoval Marek a my sme im na tento spoločný biznis požičali 1,6 milióna eur, ktoré mali oni splácať a tým, že sa tie splátky potom nejako prestali posielať, tak sme si uplatnili záložné právo na ich firemný podiel,“ vysvetlil Richard Hamšík.

Obvinenie zatiaľ nebolo vznesené voči žiadnej zo strán.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Sprenevera alebo krádež? Hamšík vypovedal na polícii, obvinila ho bývalá spoločníčka