Weiss urobil pred odvetou zmeny, navrátilec nastúpi už od začiatku

Dávid Strelec v drese ŠK Slovan Bratislava.
Dávid Strelec v drese ŠK Slovan Bratislava. (Autor: Pavol Gašpar)
Sportnet|15. aug 2023 o 18:00

Zostava Slovana Bratislava v odvete proti Maccabi Haifa.

BRATISLAVA. Zostava ŠK Slovan Bratislava pred odvetou 3. predkola Ligy majstrov na pôde izraelského majstra Maccabi Haifa je známa.

Tréner Vladimír Weiss oproti zápasu na Tehelnom poli upravil rozostavenie a namiesto 4-3-3 bude hrať so štvoricou obrancov, záložníkov a dvoma útočníkmi.

V bráne bude, samozrejme, Kanaďan Milan Borjan.

Obranné kvarteto zostáva rovnaké. Na pravom kraji nastúpi Lukáš Pauschek, na ľavom Lucas Lovat a stopérsku dvojicu tvoria Kenan Bajrič a Guram Kašia.

V strede poľa tentokrát bude chýbať predsezónna posila Kyriakos Savvidis a Slovan vyrukuje s ofenzívnejším Tigranom Barseghjanom.

Reprezentant Arménska takmer zažiaril v úvodnom zápase, už po pár sekundách pobytu na trávniku mal dobrú príležitosť, ale jeho strelu k vzdialenejšej žrdi reflexívne vyrazil brankár Itamar Nitzan.

Hráč Slovana Bratislava Tigran Barseghjan (vpravo) v zápase proti Maccabi Haifa.
Hráč Slovana Bratislava Tigran Barseghjan (vpravo) v zápase proti Maccabi Haifa. (Autor: TASR)

V stredovej formácii ho doplnia Jaba Kankava, kapitán mužstva Juraj Kucka a na ľavom krídle nastúpi hrdina dvojzápasu s Mostarom Sharani Zuberu.

Podľa očakávania nechýba v útoku Aleksandar Čavrič, no tentokrát ho nedoplní Malik Abubakari, ale navrátilec v belasom drese David Strelec.

Ten sa do Slovana vrátil len minulý týždeň a v prvom zápase proti Maccabi Haifa ho tréner Weiss poslal na trávnik štvrťhodinu pred koncom.

Tentokrát dostáva odchovanec klubu šancu už v základnej zostave a pokúsi sa belasým pomôcť zmazať manko jedného gólu z prvého zápasu (1:2).

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Weiss urobil pred odvetou zmeny, navrátilec nastúpi už od začiatku