Girona
Girona
Liga majstrov
22.10.2024, Ligová fáza, 3. kolo
2 - 0
1:0
Slovan Bratislava
Slovan Bratislava

Girona má veľké problémy. Na zápas proti Slovanu musí povolať hráčov z rezervy

Futbalisti FC Girona.
Futbalisti FC Girona. (Autor: TASR/AP)
TASR|21. okt 2024 o 18:27

Španielsky klub hrá v najprestížnejšej ligovej súťaži po prvýkrát.

GIRONA. Vedenie španielskeho futbalového tímu FC Girona bude musieť na utorňajší zápas Ligy majstrov proti Slovanu Bratislava povolať niekoľko hráčov z rezervy.

Dôvodom tohto kroku je rozširujúci sa zoznam zranených.

Útočník Abel Ruiz sa stal najnovším prírastkom na listine zranených, kde sa už nachádzajú Viktor Cygankov, Oriol Romeu, Jhon Solis, Portu, Bryan Gil, Pau Lopez a Yaser Asprilla.

Girona tak má k dispozícii len 12 futbalistov z prvého tímu. Stredopoliara Gabriela Misehouya zaregistrovali v "béčku".

"Pre svalové problémy nám chýba Abel Ruiz. Misehouy nemôže hrať. Marc Aznar, Juan Arango, Selvi Clua a dvaja brankári prídu z rezervného tímu, musíme ich však posúdiť.

Aj napriek všetkému máme stále k dispozícii dostatok hráčov, aby sme vytvorili základnú zostavu," uviedol tréner Míchel podľa agentúry Reuters.

Girona sa vo svojej 94-ročnej histórii dosiaľ nikdy nekvalifikovala do Ligy majstrov. Účasť v tohtosezónnej edícii súťaže si zabezpečila tretím miestom v La Lige.

"Nechceme odohrať len ďalší zápas. Pre mňa bude zajtrajší duel rovnako výnimočný, ako aj tie dva predchádzajúce. Musíme zajtra vyhrať, ak chceme postúpiť ďalej," dodal španielsky kormidelník.

Girona uplynulý mesiac prehrala s Parížom St Germain po vlastnom góle Paula Gazzanigu v 90. minúte a následne doma podľahla Feyenoordu Rotterdam 2:3.

Guram Kašia (vľavo) a Juanpe z v hlavičkovom súboji.
Titanilla Bődst 00:305
Girona je ešte na JIS-ke, ale proti Slovanu zastavila krvácanie, píšu médiá v ŠpanielskuMiestne médiá chvália všestranných obrancov.
Titanilla Bődst 00:305
Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st.
st 10:3010
Weiss verí, že jeho syn ešte môže zmeniť rozhodnutie. Takáč opísal zákrok pri penalteVladimír Weiss reaguje na prehru Slovana na pôde Girony.
st 10:3010
Reakcie hráčov Slovana Bratislava po prehre s FC Girona.
ut 23:299
Slovanisti sa nachádzajú na konci poradia. Pozrite si, ako vyzerá tabuľka Ligy majstrovLigová fáza Ligy majstrov má za sebou úvodné zápasy 3. kola. Pozrite si, ako vyzerá aktuálna tabuľka. Na ktorom mieste je Slovan Bratislava?
ut 23:299
Futbalisti Girona FCrozhovor
Martin Kozinkapo 12:3019
Súper Slovana si už Ligu majstrov asi nezahrá. Stále je to skromný klub, vraví expertSlovan hrá v Lige majstrov proti katalánskej Girone.
Martin Kozinkapo 12:3019
Pohľad na štadión Montilivi, na ktorom hráva Girona FC.
Miroslav Kováčikut 13:502
Girona sa vzdala miliónov navyše. Slovan uvidí v Lige majstrov menej ľudí ako v TrnaveDejiskom zápasu Girona - Slovan Bratislava bude štadión Montilivi.
Miroslav Kováčikut 13:502
Ladislav Krejčí stíha Ousmana Dembélého.
Martin Kozinkaut 09:354
Rosický v ňom videl lídra, stal sa hitom internetu. Teraz chce poraziť SlovanChceme spraviť krok vpred, vraví Ladislav Krejčí.
Martin Kozinkaut 09:354
Futbalisti Slovana Bratislava.
ut 19:562
Slovan nastúpi v Girone s troma stopérmi, kapitánsku pásku ponesie KašiaPozrite si zostavy zápasu FC Girona - ŠK Slovan Bratislava v 3. kole ligovej fázy Ligy majstrov.
ut 19:562
Hráči ŠK Slovan Bratislava
ut 10:006
Šanca na prvé body je reálna. Kde sledovať zápas Girona - Slovan Bratislava?Zverenci trénera Weissa nastúpia na tretí zápas Ligy majstrov od 21:00 h.
ut 10:006
Futbalisti FC Girona.
po 18:272
Girona má veľké problémy. Na zápas proti Slovanu musí povolať hráčov z rezervyŠpanielsky klub hrá v najprestížnejšej ligovej súťaži po prvýkrát.
po 18:272
Vladimír Weiss st. počas tréningu zápasom 3. kola ligovej fázy Ligy majstrov proti FC Girona.
po 20:55
Weiss: Gironu máme prečítanú, pokúsime sa ich prekvapiť. Zranenia nás trápia rovnakoÚradujúceho slovenského majstra trápia viaceré absencie v tíme.
po 20:55
Futbalisti ŠK Slovan Bratislava.
ut 16:22
Slovan v pamätnom zápase zdolal Barcelonu. Nadviaže na tento triumf proti Girone?Desať dôležitých faktov pred súbojom Slovana v Girone.
ut 16:22
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Girona má veľké problémy. Na zápas proti Slovanu musí povolať hráčov z rezervy