ONLINE: FC Košice - AS Rím dnes, prípravný zápas LIVE

FC Košice - AS Rím: ONLINE prenos z prípravného zápasu.
FC Košice - AS Rím: ONLINE prenos z prípravného zápasu. (Autor: Sportnet)
Sportnet|22. júl 2024 o 16:30

Sledujte s nami ONLINE prenos z prípravného zápasu: FC Košice - AS Rím.

KOŠICE. Futbalisti FC Košice a AS Rím dnes hrajú prípravný zápas v rámci letnej predsezónnej prípravy.

Košičania v novej Košickej futbalovej aréne hostia taliansky veľkoklub.

Podujatie má naplánovaný aj sprievodný program a o 19.10 h sa uskutoční aj slávnostné otvorenie arény.

Šport
Kde sledovať v TV?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Futbal sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: FC Košice - AS Rím dnes LIVE (futbal, výsledky, prípravný zápas, pondelok, NAŽIVO)

Prípravný zápas  2024/2025
22.07.2024 o 19:30
Košice
0:0
(0:0, 0:0)
Plánovaný
AS Rím
Prenos
Košická futbalová aréna prichystala bohatý sprievodný program, ktorý sa začne už tri hodiny pred výkopom, teda od 16:30. Slávnostný ceremoniál otvorenia (krstu) dostavenej Košickej futbalovej arény je stanovený na 19:10, duel sa začne o 19:30.

Ako sme už naznačili, s FC Košice sa v zápase rozlúči Erik Pačinda, ktorý však ďalej bude pokračovať v kariére.
AS Rím prípravu v podstate iba začína. Prvý duel odohral proti treťoligovej (Serie C) Latine Calcio, ktorú zničil 6:1. Teraz prichádza do Košíc, no chýbať budú najväčšie mená.

Slovenský fanúšik neuvidí na trávniku argentínskeho majstra sveta Paula Dybalu, pre zranenia dvojicu Angličanov Chrisa Smallinga a Tammyho Abrahama, kapitána Lorenza Pellegriniho, jeho talianskych krajanov Gianlucu Manciniho či Bryana Cristanteho, ale ani Stephana El Shaarawyho.

Zo známejších mien pricestovali do Košíc pod vedením kouča Daniela De Rossiho obrancovia Španiel Angeliňo, Evan Ndicka z Francúzska, či stredopoliari Edoardo Bove, Enzo Le Fée, Tommaso Baldanzi i krídelník Nicola Zalewski.
FC Košice uzatvárajú prípravu na sezónu generálkou proti Rimanom. V jej priebehu odohrali päť súbojov. Postupne prehrali s Humenným 0:1, remizovali s Kišvárdou 1:1, nestačili na Žilinu pomerom 0:3, vyhrali iba nad Michalovcami 1:0 a podľahli Górniku Zabrze 0:1.

Pod vedením trénera Gergelyho Geriho, ktorý pomohol k záchrane Košíc v závere sezóny po odvolaní Jána Kozáka ml., prišli do klubu krídelníci Miljanič z Chorvátska a dos Santos z Portugalska (bývalý spoluhráč Róberta Boženíka z Boavisty), už niekdajší kapitán Ružomberka zo stredovej rady Zsigmund, brankár Šípoš z Českých Budějovíc, stredopoliar a odchovanec Takáč z Korony Kielce, obranca Magda z Michaloviec, zatiaľ čo na hosťovaní sú gólman Teplan (Žilina), obranca Bokros (DVTK) a útočník Niarchos (Dunajská Streda).

Naopak, v metropole východu skončili Hočko, Sagna, Petrák, Mizerák, Greššák, Šindelář, Qose, Davis, Liener, Moha, Jonec, Valach, Golikov, ale aj Erik Pačinda. Tridsaťpäťročný ofenzívny univerzál a odchovanec košického futbalu zažije rozlúčku s klubom po tri a pol roku pôsobenia práve proti AS Rím.
Vážení diváci, vitajte pri textovom online prenose z prípravného zápasu medzi FC Košice a AS Rím.

Stretnutie sa začne o 19:30.
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»ONLINE: FC Košice - AS Rím dnes, prípravný zápas LIVE