Strelec je prísľubom, že Slovensko opäť našlo útočníka na strieľanie gólov (podcast Spoza piva)

David Strelec strieľa gól v zápase Slovensko - Švédsko v skupine 1 C-divízie Ligy národov.
David Strelec strieľa gól v zápase Slovensko - Švédsko v skupine 1 C-divízie Ligy národov. (Autor: TASR)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|15. okt 2024 o 13:15

Podcast Spoza piva vydal už 98. epizódu. Timo a Samo v nej rozoberali reprezentáciu, Mbappého či bizarné situácie zo slovenskej druhej ligy. 

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>


BRATISLAVA. Slovensko má za sebou zápas so Švédskom, v ktorom sme spočiatku ťahali za oveľa kratší koniec. Sokoli však pod vedením Francesca Calzonu ukázali, že s nimi treba rátať a nevzdali sa.

Vďaka dvom gólom Davida Strelca vyrovnali na Tehelnom poli na 2:2. 

Práve David Strelec je hráčom, ktorý sa dokázal aj cez kritiku trénera preniesť a zlepšiť vo svojej výkonnosti na ihrisku. Tréner poznamenal, že Strelec si musel uvedomiť, že už nehrá s kamarátmi medzi bytovkami.

Čo nám zachránilo krk proti Švédom? Prečo sú výkony Strelca pre nás veľmi dôležité a čo si myslíme o Lige Národov a reprezentačných prestávkach? Aj o tom je 98. epizóda podcastu Spoza piva.

Svetom futbalu otriasla aj správa, že Mbappé si údajne začal vo francúzskom zväze diktovať, kedy bude hrať za reprezentáciu.

Údajne nechce riskovať zranenie v “nepodstatnom” zápase, keďže v roku 2025 chce útočiť na zisk Ballon d’Or. Čo si o tom myslíme my, si vypočujte v epizóde a čo si myslíte vy, napíšte do komentáru. 

V rámci reprezentačnej prestávky sme zašli okom aj do druhej slovenskej ligy.

Tam sa cez víkend udiali minimálne teda dva riadne zvláštne momenty, ktoré vyvolali v médiách značné ohlasy. Aspoň teda na pár dní. Prešov s ťahom mimo fair-play a Šamorín - Púchov, kde lietali päste ako v oktagone.

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Strelec je prísľubom, že Slovensko opäť našlo útočníka na strieľanie gólov (podcast Spoza piva)