This is my sen vyhral DAC. Turnaj v Trenčíne chválil aj tréner Liverpoolu

Víťazi turnaja This is my sen, futbalisti do 11 rokov DAC Dunajská Streda.
Víťazi turnaja This is my sen, futbalisti do 11 rokov DAC Dunajská Streda. (Zdroj: AS Trenčín)
Titanilla Bőd|3. máj 2023 o 16:45

Na detskom turnaji štartovalo 16 tímov.

TRENČÍN, BRATISLAVA. Výborné obsadenie, európske veľkokluby a tri dni plné futbalu a radosti.

V Trenčíne sa uplynulý víkend konal jeden z najlepšie obsadených futbalových turnajov v regióne pre vekovú kategóriu U11, turnaj This is my sen.

Bol to už deviaty ročník podujatia, v minulosti na ňom štartovali Ajax Amsterdam, Valencia CF, Fenerbahce Istanbul, West Ham United, SSC Neapol, Juventus, AS Rím či Ferencváros.

Ligový formát

Medzi 16 účastníkmi bolo v tomto roku sedem tímov zo Slovenska (DAC Dunajská Streda, Slovan Bratislava, AS Trenčín, Spartak Trnava, MŠK Žilina, MFK Ružomberok a Futbalová akadémia Trenčianskeho kraja), tri z Česka (Sparta Praha, Slavia Praha, Baník Ostrava), dva z Poľska (Slask Wroclaw, Górnik Zabrze) a po jednom z Maďarska (MTK Budapešť), Chorvátska (Hajduk Split), Anglicka (FC Liverpool) a Belgicka (Club Bruggy).

Turnaj má ligový formát, takže každý sa stretne s každým. Ponúka to možnosť zaujímavých konfrontácií pre všetkých účastníkov.

Víťazom deviateho ročníka sa stal DAC Dunajská Streda, ktorý z pätnástich zápasov 12 vyhral, raz remizoval a dvakrát prehral. Na čele tabuľky mal DAC skóre 45:17 a 37 bodov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»This is my sen vyhral DAC. Turnaj v Trenčíne chválil aj tréner Liverpoolu