Pozitívna správa pre Slovan. S Čavričom môže rátať aj v ďalších európskych zápasoch

Alexandar Čavrič (dole) v odvetnom zápase 1. predkola Ligy majstrov FC Swift Hesper - ŠK Slovan Bratislava.
Alexandar Čavrič (dole) v odvetnom zápase 1. predkola Ligy majstrov FC Swift Hesper - ŠK Slovan Bratislava. (Autor: Tlačová agentúra SR)
Sportnet|23. júl 2023 o 21:35

Slovan bude za srbského útočníka hľadať náhradu, ale má ešte čas.

BRATISLAVA. V poslednom období sa v súvislosti so slovenským majstrom ŠK Slovan Bratislava hovorilo najmä o budúcnosti srbského útočníka Aleksandara Čavriča.

Okrem Andraža Šporara nebol v Slovane za posledné roky útočník s lepšou formou ako Čavrič. V uplynulej sezóne strelil 24 gólov vo všetkých súťažiach. Nebyť zranenia, mohol zabojovať aj o titul najlepšieho strelca ligy.

Pre Slovan je aktuálne nenahraditeľný a je pre klub dôležitý v bojoch v pohárovej Európe. Napriek tomu, že má viacero ponúk, v Slovane zatiaľ zostáva.

Vedenie nakoniec prišlo s pozitívnou správou. Po celovíkendových rokovaniach so zástupcami Čavriča došlo k dohode a splneniu cieľa Slovana.

"So službami najlepšieho strelca belasých v minulej sezóne môžeme naďalej počítať minimálne do konca kvalifikačných bojov v európskych súťažiach," napísal klub. Správu zverejnil na sociálnych sieťach.

"Prípadné uvoľnenie Čavriča bude následne možné len v prípade, že budeme mať k dispozícii adekvátnu náhradu na tento post," pokračuje klub.

"Na nájdenie novej a najmä kvalitnej akvizície máme teda zhruba 6 týždňov. Ak sa tak nestane, karty sú naďalej v našich rukách, keďže kontrakt s ním bude platný aj ďalšie dve sezóny. Do ničoho teda nebudeme tlační," dodáva Slovan.

Slovanisti v 1. predkole Ligy majstrov prešli cez lucemburského majstra FC Swift Hesper, s ktorým najskôr doma len remizovali 1:1, ale u súpera uspeli 2:0.

V 2. predkole nastúpia už v utorok o 21.00 h na pôde bosnianskeho majstra HŠK Zrinjski Mostar. Odveta je na programe v utorok 1. augusta o 20.30 h v Bratislave.

Čavrič nastúpil na oba zápasy úvodného predkola. V prvom dueli odohral polčas, v odvete bol na trávniku 81 minút bez zápisu do štatistík.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Pozitívna správa pre Slovan. S Čavričom môže rátať aj v ďalších európskych zápasoch