Fortuna liga je blízko k dohode s tretím vysielateľom

V televíznom prenose by sa mali predstaviť futbalisti úradujúceho majstra AS Trenčín. Ich súperom bude Tatran Prešov.
V televíznom prenose by sa mali predstaviť futbalisti úradujúceho majstra AS Trenčín. Ich súperom bude Tatran Prešov. (Autor: TASR)
SITA|21. sep 2016 o 12:04

Nový vysielateľ by mal vysielať priame prenosy v pravidelnom čase v nedeľu o 17.30 h.

BRATISLAVA. Zápas 11. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy 2016/2017 AS Trenčín - 1. FC Tatran Prešov sa bude hrať v nedeľu 2. októbra o 17.30 h. Podľa pôvodného plánu sa mal na Sihoti tento súboj uskutočniť o deň skôr - v sobotňajší prvý októbrový deň. Duel úradujúceho majstra Trenčína s nováčikom zo Šariša uzavrie prvú tretinu tohto súťažného ročníka.

Termínový posun vysvetlil výkonný riaditeľ riadiacej organizácie najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Únie ligových klubov (ÚLK) Michal Mertinyák, ktorého citoval web fortunaliga.sk: "Sme veľmi blízko k uzavretiu dohody s tretím vysielateľom. V prípade, že dotiahneme do úspešného konca všetky zostávajúce detaily, bude táto televízna spoločnosť vysielať priame prenosy zo stretnutí Fortuna ligy v pravidelnom čase v nedeľu o 17.30 h."

"Prvým zápasom, ktorý divákom prinesie, by mal byť práve súboj AS Trenčín - 1. FC Tatran Prešov. Viac informácií o tejto novej spolupráci našej ligy s ďalším vysielateľom sa fanúšikovia dozvedia už v najbližších dňoch."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Fortuna liga je blízko k dohode s tretím vysielateľom