Flamengo získalo Tardelliho z majstrovského Sao Paula

SITA|16. jan 2008 o 09:47

SAO PAULO 16. januára (SITA, AP) - Tím úradujúceho brazílskeho majstra FC Sao Paulo opúšťa útočník Diego Tardelli, ktorý podpísal 5-ročnú zmluvu s Flamengom. Jeho doterajší zamestnávateľ za prestup zinkasuje ...

SAO PAULO 16. januára (SITA, AP) - Tím úradujúceho brazílskeho majstra FC Sao Paulo opúšťa útočník Diego Tardelli, ktorý podpísal 5-ročnú zmluvu s Flamengom. Jeho doterajší zamestnávateľ za prestup zinkasuje 1 milión amerických dolárov a 20 percent z budúcej zmeny dresy. Dvadsaťdvaročný Brazílčan skúšal šťastie aj v európskych kluboch, v roku 2006 pôsobil v španielskom Reale Betis Sevilla, nasledujúci rok v PSV Eindhoven, ktorému pomohol získať holandský ligový primát. Za Sao Paulo skóroval v 139 zápasoch 39-krát a bol pri zisku Pohára osloboditeľov v roku 2005.

Najpopulárnejší brazílsky klub Flamengo sa pred nastávajúcim ročníkom posilňuje na viacerých postoch, získal do svojich radov účastníka majstrovstiev sveta 2002 Klébersona a paraguajského obrancu Diega Gavilana. Už v sobotu vstúpia "Mengao" do bojov o titul v šampionáte štátu Rio de Janeiro zápasom s Boavistou.


Nachádzate sa tu:
Domov