Podujatie plné celebrít, to bude Fight Night Challenge

(Zdroj: Instagram: Attila Végh)

Toľko influencerov sme v bojových športoch ešte nevideli.

TRNAVA. Koniec roka 2021 prinesie podujatie, ktoré v našich končinách nemá obdobu. Agentúra Evency a Spartakus Fyght Gym predstavili prvý turnaj boxu Fight Night Challenge s naozaj zaujímavou kartou.

Zatiaľ čo hlavné postavy, ktorými sú bojovník Attila Végh a hudobník Patrik ´Rytmus´ Vrbovský, boli odhalené už dávnejšie, ďalšie mená priniesla organizácia v týchto dňoch, keď bola na sociálnych sieťach zverejnená nová grafika podujatia.

To, že sa určite nebude jednať o klasický turnaj, je už na prvý pohľad jasné, keď okrem klasických bojovníkov v akcii uvidíme celý zástup hudobníkov z raperského prostredia.

Chýbať nebudú známe mená ako Čis T (Čistychov), Moloch Vlavo, či Faryer Flexking, ktorých doplní barber Laky Royal, pre ktorého to bude už druhý ostro sledovaný súboj.

Nebude to ale iba o známych postavách, ktoré poznáme z hudobného prostredia. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj výborných bojovníkov akými sú Gábor Borároš, Michal Plesník, Erik Tlkanec, Jakub Gazdík a Denis Farkaš.

Najväčším lákadlom ale nepochybne bude meno Emanuel Newton, ktorý má v MMA s Attilom Véghom momentálne vyrovnanú bilanciu 1:1 a práve ich tretí vzájomný súboj by mal byť vrcholom večera. Aj keď v tomto prípade pôjde o duel v boxe, určite bude mať svoju váhu.

Zloženie jednotlivých súbojov ešte predstavené nebolo, ale dá sa predpokladať, že profesionálni športovci nebudú čeliť raperom. Tešiť sa tak môžeme na celebritné súboje a zápasy profesionálov.

A to nie je všetko. V máji budúceho roka sa totiž chystá pokračovanie podujatia a už teraz poznáme prvé hviezdne meno, ktorým bude ďalší hudobník Separ.

Turnaj Fight Night Challenge prebehne 27. decembra a sledovať ho bude možné cez službu Pay-Per-View.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Podujatie plné celebrít, to bude Fight Night Challenge