Fabregasa chce pred novou sezónou získať Real Madrid

SITA|16. okt 2007 o 13:47

MADRID 16. októbra (SITA, AFP) - Španielskeho futbalového reprezentanta Cesca Fabregasa, ktorý momentálne žiari vo farbách Arsenalu Londýn, chce pred sezónou 2008/09 údajne získať Real Madrid. Túto informáciu ...

MADRID 16. októbra (SITA, AFP) - Španielskeho futbalového reprezentanta Cesca Fabregasa, ktorý momentálne žiari vo farbách Arsenalu Londýn, chce pred sezónou 2008/09 údajne získať Real Madrid. Túto informáciu prinieslo utorňajšie vydanie španielskeho športového denníka AS, ktoré po sobotňajšom kvalifikačnom víťazstve "červenej fúrie" na pôde Dánska (3:0) cituje prezidenta "bieleho baletu" Ramona Calderona: "Cesc je jedným z najlepších futbalistov na svete." Denník AS ďalej uviedol, že súčasný kouč Madridčanov Bernd Schuster si je vedomý Calderonových plánov získať tohto stredopoliara a počíta s ním do svojej koncepcie v nasledujúcej sezóne.

Po svojom zvolení do funkcie prezidenta klubu Calderon minulý rok sľúbil, že do Realu privedie Fabregasa, Arjena Robbena a Kaká. Druhý menovaný holandský reprezentant už zarezáva v tíme úradujúceho španielskeho ligového šampióna, "Galacticos" za neho zaplatili FC Chelsea 35 miliónov eur. AC Miláno sa však odmietlo vzdať služieb svojho brazílskeho klenotu Kaká, jeho príchod na Štadión Santiaga Bernabeua tak v súčasnosti vyzerá veľmi nereálne.

Ešte stále len 20-ročný Fabregas, ktorý úvod svojej kariéry prežil v FC Barcelona, dal v tejto sezóne v drese Arsenalu už sedem gólov, z toho tri v Lige majstrov.


Nachádzate sa tu:
Domov