Fabregas vraj opľul asistenta trénera Hullu

SITA|18. mar 2009 o 09:02

Tréner futbalového klubu Hull City Phil Brown obvinil kapitána Arsenalu Londýn Cesca Farberasa, že po utorkovom štvrťfinálovom zápase FA Cupu opľul pri ceste tunelom jeho asistenta Briana Hortona.

LONDÝN. Tréner futbalového klubu Hull City Phil Brown obvinil kapitána Arsenalu Londýn Cesca Farberasa, že po utorkovom štvrťfinálovom zápase Anglického pohára - FA Cupu opľul pri ceste tunelom jeho asistenta Briana Hortona.

Arsenal v dueli prehrával 0:1, ale napokon skóre obrátil vo svoj prospech a zásluhou sporného gólu obrancu Williama Gallasa z 84. min, ktorý pravdepodobne padol z ofsajdovej pozície, postúpil do semifinále proti FC Chelsea. Londýnske derby sa uskutoční 18. marca na štadióne Wembley.

Španielsky stredopoliar na štvrťfinálový zápas nenastúpil, od 21. decembra sa zotavuje zo zranenia po zákroku jeho krajana Xabiho Alonsa. "Opľul môjho asistenta v tuneli. A to má byť kapitán. Verím, že je na seba hrdý. Napľul mu na nohu," povedal Brown, zatiaľ čo jeho kolega z lavičky "The Gunners" Arsene Wenger nič také nezaznamenal: "Nič som nevidel."

Nachádzate sa tu:
Domov