Dominika Cibulková: Idem!

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková (Autor: TASR)
SITA|22. apr 2009 o 13:21

Slovenská tenistka Dominika Cibulková potvrdila svoj stredajší popoludňajší odchod na víkendové stretnutie Pohára federácie reprezentačných družstiev žien do francúzskeho Limoges.

LIMOGES. "Áno, idem!" uviedla 17. hráčka svetového rebríčka pre agentúru SITA.

Ako je známe, Cibulkovú sužuje zranenie ľavej časti slabín, ktoré utrpela minulý piatok vo štvrťfinále v americkom Charlestone proti Ruske Jelene Dementievovej. Od pondelka podstupuje intenzívnu liečbu. Utorňajšie vyšetrenie magnetickou rezonanciou vylúčilo poškodenie svalu, ktoré by jej vopred definitívne zabránilo predstaviť sa 25. - 26. apríla na antuke v hale Palais des Sports Beaublanc. Jednou z možností však je nastúpenie slovenskej jednotky až v nedeľu.

Sprievod 19-ročnej Bratislavčanke Cibulkovej na ceste do dejiska zápasu o účasť medzi osemčlennou elitou bude robiť štvorka nominácie kapitána Mateja Liptáka Lenka Wienerová, ktorá sa v utorok večer vrátila cez Chicago, Londýn a Viedeň z amerického Charlestonu a na stredajšie dopoludnie si naplánovala tréning so svojím osobným koučom Petrom Huberom. Cibulkovej tréner Vladimír Pláteník je vo Francúzsku už od utorňajšieho večera.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Billie Jean King Cup»Dominika Cibulková: Idem!