Sezóna sa pre neho zrejme skončila. Bola to moja chyba, priznáva Rusov

(Autor: Lukáš Grinaj / FC Spartak Trnava)
Ivan Mriška|15. mar 2021 o 12:40

Röntgen poškodenie kolena neukázal, čaká ho magnetická rezonancia.

TRNAVA. Podobných ľahkých padajúcich lôpt pozbieral stovky. Teraz však zaváhal. Lopta mu vypadla a Žilinčan Taofiq Jibril zadarmo vyrovnal na 1:1. Aby toho nebolo málo, zle spadol a zranil si koleno.

Trnavský brankár a kapitán Dobrivoj Rusov mal vo víkendovom zápase proti Žiline dvojitú smolu.

„Bola to moja chyba. Nebol to ťažký zákrok, mal som čistú loptu, len sa točila a nechcel som ju boxovať, aby sa znova nevrátila do ohňa. Mrzí ma to a veľmi som z toho smutný, ako sa nám futbal vysmial do tváre,“ chlapsky sa priznal Dobrivoj Rusov.

Po zákroku musel byť okamžite vystriedaný, z ihriska odchádzal na nosidlách. Zdalo sa, že bude avizovať faul, no upozorňoval na poranené koleno.

„Koleno bolí, je trocha opuchnuté. Röntgen zatiaľ nič neukázal, pôjdem na magnetickú rezonanciu, ale poškodené môžu byť väzy alebo aj meniskus,“ pre klubový web dodal Rusov, ktorý sa obáva verdiktu lekárov.

Sezóna sa s veľkou pravdepodobnosťou pre oporu Trnavy skončila.

„Namiesto eufórie v klube z dobrého výsledku a preskočenia súpera v tabuľke sme sklamaní. V kariére športovca však nie sú iba pozitívne momenty,“ napísal na sociálnej sieti.

Trnavskú smolu korunoval v závere Filip Twardzik, ktorý si v poslednej minúte strelil vlastenca, keď tečoval strelu Slobodníka za bezmocného náhradného brankára Ľuboša Kamenára.

„Počul som silné puknutie, dúfal som, že to nebude nič vážne. Keď som potom videl spomalený záber, tak som len dúfal, že to nebude najhoršia diagnóza,“ povedal Twardzik.

Ďalší zápas v nadstavbovej časti o titul Fortuna ligy odohrajú futbalisti Trnavy v nedeľu o 16.00 h proti Dunajskej Strede.

(Autor: Lukáš Grinaj)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Sezóna sa pre neho zrejme skončila. Bola to moja chyba, priznáva Rusov